Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στη Μεσσηνία περιόδευσε τη Δευτέρα ο Πέτρος Τατούλης. Συναντηση με τον Δημήτρη Δράκο

Στο νομό Μεσσηνίας περιόδευσε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης. Νωρίς το πρωί ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε την Νομαρχία Μεσσηνίας και συναντήθηκε με το νομάρχη Δημήτρη Δράκο.
Οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου είχαν έναν διάλογο αρκετής ώρας διατηρώντας φιλικούς τόνους, ενώ μετά το τέλος της συνάντησής τους ο κ. Τατούλης σε δήλωσή του τόνισε χαρακτηριστικά ότι «διάφοροι κονδυλοφόροι του Τύπου προσπαθούν να δημιουργήσουν εντέχνως τριβές έξω από την πολιτική αντιπαράθεση, οι οποίες δεν αρμόζουν καθόλου στη νέα εποχή που ανοίγεται για την Νέα Πελοπόννησο».
Λίγη ώρα μετά ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου τον υποδέχτηκε ο διοικητής του σώματος ο οποίος του περιέγραψε τα πεπραγμένα της υπηρεσίας στον Νομό καθώς και τα προβλήματα με υποδομές που κάνουν ποιο δύσκολο το κοινωνικό έργο της πυρόσβεσης
Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με το προσωπικό των Μονάδων Υγείας ΙΚΑ, καθώς και με τα στελέχη των Διοικητικών Υπηρεσιών και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε προσωπικό που παρουσιάζει το σύστημα Υγείας στον Νομό. Το μεσημέρι ο Κ. Πέτρος Τατούλης περιηγήθηκε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με περαστικούς και καταστηματάρχες της πόλης.
Στις 14.00 το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε την περιοχή Μαραθόλακα όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με κατοίκους του χωριού