Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο «ναυαγοσώστης» του κ. Παπανδρέου

«Ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση. Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...».


«Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ ενώ χαρακτηριστική είναι η αποστροφή με την οποία επέλεξε η Αξιωματική Αντιπολίτευση να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον πρώην Πρωθυπουργό. Η απάντηση της ΝΔ ολοκληρώνεται με τη φράση
«Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...».
Με μία πρωτοφανή επίθεση κατά της Ν. Δ. και έχοντας ως πρωτοφανή στόχο να στηρίξει την κόρη του Ντόρα, η οποία έχει αντιληφθεί πως το πολιτικό της μέλλον είναι το λιγότερο θολό , ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης , σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εξίσωσε τα προεκλογικά ψεύδη του Γιώργου Παπανδρέου με τις θέσεις ευθύνης του Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία , ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λαϊκιστή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Παράλληλα δεν δίστασε να επικρίνει τον Κώστα Καραμανλή, για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας , δείχνοντας πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να στηρίξει την πολιτική του μνημονίου και των σκληρών μέτρων, κάτι που εξάλλου κάνει όλο το τελευταίο διάστημα και η κόρη του. Χαρακτηριστικό είναι το ότι χωρίς να ερωτηθεί , ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε ένα διάγγελμα στήριξης του εκλεκτού της Ντόρας Μπακογιάννη για την περιφέρεια της Κρήτης του κ. Γιαννουλάκη.

e-typos.com