Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντώνης Σαμαράς από την Αρκαδία: «Η κυβέρνηση πάει να μας φοβίσει, αλλά εμείς έχουμε Δράκο!»


Κάλεσμα στους Αρκάδες να δώσουν τη θετική τους ψήφο στο Δ. Δράκο και στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μανδρώνη, απηύθυνε από τη Δημητσάνα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου χθες Σάββατο, τρίτη κατά σειρά ημέρα, της κοινής περιοδείας τους, συνομιλώντας με ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων, υπογραμμίζοντας ότι ο προεκλογικός αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή μιας γενικότερης αλλαγής σελίδας και πορείας και τη δημιουργία μιας Ελλάδας της ελπίδας.
Οι Αντ. Σαμαράς, Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης

«Η κυβέρνηση πάει να μας φοβίσει, αλλά εμείς έχουμε Δράκο!», ήταν η δήλωση που έκανε από τη Μεγαλόπολη ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Δεν ζητάω ψήφο για μένα. Ούτε καν για την παράταξη. Ζητάω τη ψήφο σας για εσάς και τις οικογένειές σας. Για να φύγουμε από την απελπισία. Για καθαρό μέλλον, με αγωνιστικότητα και δημιουργικότητα. Για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Εμείς ζητάμε την ενότητα, τη συσπείρωση, όπως αρμόζει στους Ελληνες».

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος , συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, επισκέφθηκε στη Μεσσηνία την Κάτω Μελπεια, το Διαβολίτσι και το Μελιγαλά.

Σήμερα Κυριακή 10/10, θα παραμείνει στη Μεσσηνία και το πρωί στις 9.30 θα επισκεφθεί την αγορά Κοπανακίου και στις 12.30 θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της ΝΕΛΕ Μεσσηνίας.
Το απόγευμα θα μεταβεί στη Χώρα Μεσσηνίας, όπου θα παρακολουθήσει τον Εσπερινό και τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου της Χώρας Νεομάρτυρα Αγ. Δημήτριου του «Χωραϊτη».
Τη Δευτέρα 11/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος θα παραμείνει στη Μεσσηνία για την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

ξεκίνησαν την περιοδεία τους από την ορεινή Αρκαδία, νωρίς το πρωί. Αρχικά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου η Αδελφότητα Δημητσανιτών πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Γορτυνίας, με κλιμάκιο γιατρών που είχε φέρει. Στη συνέχεια, επίσκέφθηκαν το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας και αμέσως μετά, μετέβησαν στην αγορά, όπου και συνάντησαν πολλούς κατοίκους και καταστηματάρχες. Επόμενος σταθμός, η Στεμνίτσα απ’ όπου έλκει την καταγωγή του ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το δήμαρχο. Κατά τη μετάβασή τους στη Μεγαλόπολη, οι Αντ. Σαμαράς, Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης επισκέφτηκαν και το Ελληνικό, όπου τους περίμενε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος ,για να συζητήσουν για τις εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου.