Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Την ίδρυση του “Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας" εξήγειλε ο Δημήτρης Δράκος από την Σπάρτη


«Με την αρωγή της περιφέρειας και την ίδρυση του “Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας” που θα επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία από την Πελοπόννησο, θα πορευτούμε μαζί σε όλο το φάσμα των ζητημάτων εκείνων που έχει η ανάγκη η κοινωνία μας, που έχει ανάγκη ο ίδιος ο πολίτης.
Η κοινωνία μας στηρίζεται πάνω στους πολίτες και για αυτούς θα αγωνιστούμε στα νέα μας καθήκοντα στην κεντρική διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στηρίζοντας όλα εκείνα τα ιδρύματα όλους εκείνους του φορείς που δίνουν καθημερινό αγώνα για την εξομάλυνση των κοινωνικών προβλημάτων

Σε αυτές τις δηλώσεις προέβη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 18/10 στο Γηροκομείο και στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης παρουσία και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Νωρίτερα οι Δ. Δράκος και Π. Φαρλέκας είχαν συνάντηση με το πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λακωνίας Θανάση Βαρδούλια στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, όπου ενημερώθηκαν για τα ζητήματα της οδικής συγκοινωνίας στο νομό, αλλά και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, ένα ζήτημα στο οποίο είχε συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό με τις ενέργειες του ο Δ.Δράκος, από την θέση του προέδρου της ΕΝΑΕ, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε και ο κ. Βαρδούλιας.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Περιφερειακή Διοίκηση Λακωνίας και στο Δημαρχείο Σπάρτης, όπου συνομίλησαν με υπαλλήλους των υπηρεσιών αλλά και με έναν πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών.

Το απόγευμα, όπως έχει προγραμματιστεί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος παραβρίσκεται στη συνάντηση του τμήματος γυναικών της ΝΟΔΕ Λακωνίας, με κεντρική ομιλήτρια την Υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα.

Η περιοδεία του Δ. Δράκου στη Λακωνία τη Δευτέρα 18/10 ολοκληρώνεται με ομιλίες στη Σκάλα και στον Βλαχιώτη, παρουσία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Π. Φαρλέκα.
».