Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Υποψηφιότητες στο Δήμο Καλαβρύτων


ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ

Τη διακήρυξη της παράταξής του «Ανεξάρτητη δημοτική πρωτοβουλία», έδωσε χθες στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Χρήστος Παπαδάτος.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της διακήρυξης, ο κ. Παπαδάτος υπόσχεται μια δημοτική αρχή που θα
απευθύνεται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, τοπικισμούς και χαριστικής μορφής προτιμήσεις, δίνει βάρος στη διαφάνεια, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, την αξιοκρατική στελέχωση του Δήμου, τη Λαϊκή συμμετοχή και το νοικοκύρεμα. Ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για ανεξάρτητο συνδυασμό που έχει στις τάξεις του νέα αλλά και δοκιμασμένα στελέχη και διακρίνεται για τις πρωτοπόρες και ενωτικές του θέσεις.
Στο μεταξύ, εδώ και αρκετό καιρό, έχει ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Βασίλη Ασπρούλια, ο οποίος θα εκφράσει στα Καλάβρυτα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
Επίσης το ενδιαφέρον του για το Δήμο Καλαβρύτων, έχει εκφράσει, αλλά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα και ο σημερινός Δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς. Τις τελευταίες ημέρες, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων και ο γιατρός καρδιολόγος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οποίος κατάγεται από το Δήμο Κλειτορίας.