Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Σκληρή «επίθεση» Σπηλιώτη για Τατούλη και διαφωνούντες


KORINTHIAN NEWS

Σε αρκετά θέματα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Α. Σπηλιώτης μετά και τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο παρουσία αρκετών υποψηφίων και στελεχών. Ιδιαίτερα αναφορά έκανε στην υποψηφιότητα Ταγαρά και Δράκου στην Περιφέρεια
Πελοποννήσου, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για την υποψηφιότητα Τατούλη και τους διαφωνούντες που πάνε κόντρα στις επιλογές της Ν.Δ….
Σχετικά με την υποψηφιότητα Ταγαρά και Δράκου για την Περιφέρεια, ο κ. Σπηλιώτης ανέφερε: «Είναι τιμή για την Κορινθία να έχει πολιτικούς σαν τον Ν. Ταγαρά. Το έχει αποδείξει με το έργο του στο χώρο της αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια. Σε ότι αφορά τον κ. Δράκο θέλω να πω, ότι η επιλογή του προέδρου στο πρόσωπό του και στο πρόσωπο των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ακουμπά την ουσία των πραγμάτων. Αφορά την αυτοδιοίκηση και όλα τα πρόσωπα που έρχονται από αυτή… Που σημαίνει ότι είναι γνώστες των προβλημάτων, γνώστες των καταστάσεων και γνώστες των λύσεων. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την υποψηφιότητα Τατούλη
«Πιστεύω ότι στις εκλογές που αφορούν την αυτοδιοίκηση, οι «πολιτικάντηδες» υποψήφιοι, δεν έχουν θέση! Θέση έχουν πρόσωπα που προέρχονται μέσα από την κοινωνία της Πελοποννήσου, που είναι γνώστες των πραγμάτων και γνώστες των θεμάτων της αυτοδιοίκησης. Η επιλογή της Ν.Δ. έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Οι «πολιτικάντηδες» παλαιού τύπου δεν έχουν θέση στο χώρο της αυτοδιοίκησης».

Για τον Α. Παπαφωτίου
«Συστράτευση θέλουμε από όλο τον κόσμο… Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν και πολιτικά χαρακτηριστικά. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι και η διαφοροποίηση απέναντι στο μνημόνιο και ζητούμε από όλους συστράτευση σε αυτό. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τον ίδιο τον κ. Παπαφωτίου…».