Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στη Λακωνία


Δελτίο τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, συνεπής στο συμβόλαιο εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που σύναψε από την πρώτη στιγμή με τους πολίτες της Πελοποννήσου, ξεκινά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» από το Νομό Λακωνίας.

Ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε από την πρώτη στιγμή για τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ενωτικού ψηφοδελτίου. Απευθύνθηκε στους πολίτες της Λακωνίας και ζήτησε να συμπορευτούν μαζί στο δρόμο της  ευημερίας και της ανάπτυξης. Κάλεσε τους Λάκωνες πολίτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών και να απαντήσουν θετικά σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Έδωσε το μήνυμα της συστράτευσης όλων των πολιτών, ως μοναδική επιλογή για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων. Δεσμεύτηκε για τη συγκρότηση ενός συγκεκριμένου πλαισίου αρχών και δράσεων, που θα διαμορφώνεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα από τον καθημερινό διάλογο με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, η συμμετοχή των οποίων θα εξασφαλίζει στο μέγιστο τη διαφάνεια και το συνεχή έλεγχο της διοίκησης. Εξέφρασε τη βαθιά του πεποίθηση ότι η  Πελοπόννησος μπορεί να εξεύρει τη θέση που της αναλογεί στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο και να αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται δίπλα του πολίτες με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο τους, επαγγελματίες και επιστήμονες, άνθρωποι της προσφοράς, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν το όραμα για μια δυναμική Λακωνία στο πλαίσιο μιας ενωμένης και ισχυρής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης ευχαριστεί τους Λάκωνες, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει την πολιτική πρόταση που κατέθεσε ενώπιον τους, ως τη μοναδική προοπτική ευημερίας και ανάπτυξης για την περιφέρεια Πελοποννήσου, στη βάση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συνοχής και του κοινού οράματος για τη «Νέα Πελοπόννησο» και για μια νέα πατρίδα.

Από τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» ανακοινώνονται οι κάτωθι υποψήφιοι:

1. Τζανετέα Ντία, φιλόλογος, τ. αντινομάρχης, τ. υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. , πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας.
2. Βελισσάρης Σάββας, οδοντίατρος – ορθοδοντικός.
3. Καρράς Παναγιώτης, αστυνομικός, πρόεδρος Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
4. Λιάρος Παναγιώτης, επιχειρηματίας.
5. Πολλάλης Δημήτρης, επιχειρηματίας, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, σύμβουλος διοικούσας επιτροπής Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
6. Σκούρος Χαράλαμπος, ιατρός- καρδιολόγος, τ. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σπάρτης.
7. Φλώρος Σπύρος, τ. Δήμαρχος Δήμου Θεραπνών.
8. Χελιώτης Γιώργος, επιχειρηματίας.

Η κ. Ντία Τζανετέα ορίζεται υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» για το Δήμο Λακωνίας