Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Βροχή και σκοτάδι στο Δερβένι


Βρέχει κατά διαστήματα από το βράδυ της Κυριακής στο Δερβένι και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Κορινθίας , όπου σημειώθηκε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος κατά την νύκτα για αρκετή ώρα.
Στη Κόρινθο έπεσε πολύ έντονη βροχή με αποτέλεσμα να σημειωθεί χθες βράδυ, μπλακ άουτ και η
πόλη βυθίστηκε στο σκοτάδι, ενώ έπεσε η τάση και στους 4 πυλώνες φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου με αποτέλεσμα ο αγώνας Κορίνθου – Τυρνάβου για το Κύπελλο Ελλάδος να τελειώσει με μεγάλη καθυστέρηση.
Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής και στην Αργολίδα. Στο Ναύπλιο και το Άργος, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, υπόγεια και καταστήματα. Η Πυροσβεστική δέχτηκε 75 κλήσεις από το Ναύπλιο και 30 από το Άργος για απάντληση υδάτων.
Ψιλόβροχο πέφτει από το πρωί της Δευτέρας και στην Αθήνα, ενώ παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονται βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
Η θερμοκρασία παρουσιάζει αισθητή πτώση και θα φτάσει μέχρι τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αύτη την στιγμή η θερμοκρασία στο Δερβένι είναι στους 23 βαθμούς ενώ στο Σαραντάπηχο δεν ξεπερνά τους 13 βαθμούς Κελσίου.
Ο Φθινοπωρινός καιρός θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα και την Τρίτη, ενώ άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τετάρτη.