Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Δράκος σήμερα στη Λακωνία


Σε χωριά του Νομού Λακωνίας περιοδεύει σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Δράκος, για επαφές με τοπικούς φορείς και παράγοντες και συναντήσεις με κατοίκους προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τη φιλοσοφία και τους στρατηγικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του.
Το βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα επισκεφτεί τη γιορτή κρασιού «Τρύγος 2010» στην πλατεία Αρτεμισίου στο Δήμο Μαντινείας, η οποία είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας.
ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Χθες Τρίτη ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε την Κυπαρισσία και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της «Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου», καθώς και την Λιτάνευση του Τίμιου Σταυρού.
Μετά το πέρας του Εορτασμού, ο Δ. Δράκος μετέβη στην εμποροπανήγυρη και την αγορά της πόλης και είχε πλήθος συνομιλιών με εμπόρους και πολίτες της περιοχής. Οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας των υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στον προεκλογικό του αγώψνα και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.