Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στο Απόρθητο «κάστρο» του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης


Πρώτη παράσταση στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, ΝΕΤ, Sentra 103,3).
Απόψε ο «ναός» του Ολυμπιακού ανοίγει και πάλι τις πύλες του για τους οπαδούς της ομάδας με την ευχή και την ελπίδα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θα τις κλείσει ξανά.
Απόψε άλλωστε το Καραϊσκάκη δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κυριακάτικο απόγευμα της 16ης Μαΐου. Τότε ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον Αρη στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των περσινών πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τότε, στο τέλος μιας άκρως αποτυχημένης περιόδου για τους «ερυθρόλευκους», είχαν βρεθεί στο γήπεδο μόλις επτά χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών, παρακολουθώντας ένα ακόμη κακό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, που έμενε στο 0-0 και συνέχιζε την αγωνιστική κατηφόρα. Επρεπε να περάσουν τέσσερις μήνες από τότε για να μπορέσουν και πάλι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βρεθούν ξανά στο Καραϊσκάκη σε επίσημο αγώνα και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οι τιμωρίες άλλωστε με δύο αγωνιστικές στους ευρωπαϊκούς αγώνες και με μια στο πρωτάθλημα κράτησαν κλειστές τις πόρτες στα εντός έδρας ματς με Μπέσα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Κέρκυρα. Τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε για τον Ολυμπιακό και ο κόσμος του, που περίμενε το αποψινό ματς πώς και πώς, θα «ζωντανέψει» ξανά το γήπεδο των Πειραιωτών.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε δίνουν την πρώτη τους φετινή παράσταση μπροστά στον κόσμο τους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να συνεχίσουν τις νίκες και βεβαίως να δώσουν αφορμή στο κοινό τους για γιορτή στις εξέδρες. Η ανταπόκριση του κόσμου άλλωστε είναι μεγάλη και το πρώτο sold out στο Καραϊσκάκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί Το Καραϊσκάκη θα είναι και πάλι απόψε γεμάτο ζωή, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως στόχο να το μετατρέψουν ξανά στο απόρθητο «κάστρο» που ήταν, με εξαίρεση την περσινή κάκιστη χρονιά.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχουν οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης. Οι 18 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Ισπανός τεχνικός είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ανοίγει ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι. Η βαθμολογική συγκομιδή και των δύο περιορίζεται στον 1 βαθμό και όπως γίνεται αντιληπτό η περίπτωση της ήττας... απλά δεν υπάρχει.
Ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Πανιώνιο και στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, μετά τα μπες-βγες με το χόρτο, ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες που θα χαλαρώσουν τα σχοινιά της πίεσης που σφίγγουν γύρω από τον Νίκο Νιόπλια και τους παίκτες του.

4η αγωνιστική
Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 17:15 NOVA
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 19:30 ΝΕΤ
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 19:30 ΝOVA

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Ηρακλής-Καβάλα 16:00
Λάρισα-Κέρκυρα 16:00
Αρης-Εργοτέλης 18:15
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 18:15
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 20:30