Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - Α. Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρεμιέρα στην Δ' Εθνική αύριο, Κυριακή, στον 7ο όμιλο, όπου μετέχουν και οι δύο ομάδες της Κορινθίας , ο Πέλοπας Κιάτου και ο ΠΑΟ Λουτρακίου.
Στην αυριανή πρεμιέρα ο Πέλοπας φιλοξενεί στο Κιάτο τον Παναυπλιακό ελπίζοντας πως θα ξεκινήσει με το δεξί της φετινές του υποχρεώσεις, ενώ η νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου φιλοξενείται στην Μαγούλα της Αττικής , από τον τοπικό Αστέρα ελπίζοντας πως θα ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα την σαιζόν.
Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στον Ασπρόπυργο, εκεί όπου ο Αίας Παραλίας θα φιλοξενήσει την φιλόδοξη και ισχυρή βάση μεταγραφών Θήβα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Χαλκίδα-Δήλεσι και Πόρος-Λουκίσια. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 16.00.

Oι αγώνες της πρεμιέρας:

Αστέρας Μαγούλας-ΠΑΟ Λουτρακίου
Χαλκίδα-Δήλεσι
Πέλοπας Κιάτου-Πανναυπλιακός
Πόρος-Λουκισίων Α.Ο.
Βρασιές-Παναργειακός
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου-Θήβα
Αστέρας Δρεπάνου-ΑΕΚ Ερμιονίδας
Παναρκαδικός-Δάφνη Ερυθρών


Πρεμιέρα και στον 6ο όμιλο
Άρχισε σήμερα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας στον 6ο όμιλο όπου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ζαβλάνι-Αστέρας Αμαλιάδας 1-3
Αχαϊκή-Μεσσηνιακός 1-0
Ατρόμητος Λάππα-Διαγόρας Βραχνέικων 2-0
Τριταιικός-Σπάρτη 1-1

Τέσσερα ματς την Κυριακή
Το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας στον 6ο όμιλο προσφέρεται αύριο Κυριακή με τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις. Το πρωί, οι Κροκεές υποδέχονται τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς (11.00) ενώ στις 15.00 ο Αστέρας Μαχαιράδου υποδέχεται την Εράνη Φιλιατρών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μια ώρα αργότερα με τα ματς Πάμισος-Εθνικός Σαγέικων και Κυπαρισσία-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας. Ρεπό έχει η Καλαμάτα.