Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΕ τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

.
- Την δεύτερη μεταγραφική του επιτυχία, πραγματοποίησε η διοίκηση του Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, που απέκτησε τόν 31χρονο ποδοσφαιριστή, Γιάννη Παπαδόπουλο, απο τον Αστέρα Κορίνθου, ενώ
πρόθεση τών διοικούντων του Κορινθιακού συλλόγου, είναι να αποκτηθούν τρέις τουλάχιστον ακόμα έμπειροι ποδοσφαιριστές, για να ενισχυθεί περαιτέρω το έμψυχο υλικό της ομάδος, και να είναι σε θέση να πετύχει τον μεγάλο φετινό στόχο της ομάδος, που είναι η παραμονή της, και πάλι στήν Β΄ κατηγορία.
Να θυμίσουμε εδώ, ότι μετά απο επτά χρόνια, ο Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, θα επανεμφανιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, και όλοι στήν ομάδα, είναι αισιόδοξοι για καλή πορεία, και επίτευξη τών αγωνιστικών στόχων πού έχουν τεθεί.
Εξ΄ αλλου, την προσεχή δευτέρα, 23 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τίς προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδος, υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδος, κ. Βατουσιάδη Κώστα.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ομάδος, Μεϊμάρογλου Μιχαήλ, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε:
(Η διοίκηση της ομάδος, θα σταθεί, και φέτος, στό πλευρό τών παικτών και του νέου προπονητή μας, και θα κάνουμε το ''χρέος'' μας, προκειμένω να ενισχύσουμε την ομάδα, και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η οικογένεια του Στέφανου Μεϊμάρογλου, είναι εδώ και 11 χρόνια, ο αποκλειστικός ''αιμοδότης'' του συλλόγου, και με τίς όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, θα στηρίξουμε την ομάδα μας, σε αυτές τίς πολύ δύσκολες, οικονομικά στιγμές, που περνάει ο τόπος μας).