Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στην Παναχαϊκή



«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η επίσημη παρουσίαση του παίχτη θα γίνει την Δευτέρα 23/08/2010 στις 12.00 μ.μ. στην αίθουσα τύπου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή».

Αντίθετα, ο Σήφης Λαμπρόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από τους Αχαιούς, αφού αρνήθηκε να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο που του προτάθηκε από την ΠΑΕ.
"Ο ποδοσφαιριστής απήντησε στον κ. Κούγια ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στην Παναχαϊκή και ότι τις επόμενες δύο ημέρες θα φέρει πρόταση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση των Πατρινών.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ματαιώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Κοιλιάρα λόγω της απαιτήσεως του μάνατζέρ του, Νίκου Σφιντηλά, ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει συμβόλαιο μόνο ενός έτους ενώ είχε συμφωνηθεί να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών. Η ΠΑΕ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».