Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Καρέ μεταγραφών στο Αίγιο


Με κάτι περισσότερο από γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του Παναιγιάλειου. Ετσι οι Αιγιώτες μετά την απόκτηση του Στέλιου Κοζανίδη ανακοίνωσαν χθες τέσσερις ακόμα μεταγραφές.
Πρόκειται για τους Λευτέρη Τρούλλη (αμυντικός μέσος, από Εθνικό Φιλιππιάδας), Θανάση Στάικο (επιθετικός, από Αγία Παρασκευή) που υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια και τους «μικρούς» Γιάννη Γκοτσούλια (δεξί μπακ-χαφ από Διαγόρα Βραχνέικων), Δημήτρη Μούζο (τερματοφύλακας από Ακράτα) που συμφώνησαν για τρία χρόνια.
Παράλληλα στο σύλλογο επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο δανεισμού και ο πορτιέρο Κλεάνθης Παπαδόπουλος.
Την ίδια ώρα σημαντική επιτυχία θεωρείται για τη νέα διοίκηση η παραμονή του Κρίστεν Βίκμαε. Ο Εσθονός δέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και έτσι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.
Ταυτόχρονα ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, έχει εισηγηθεί την απόκτηση των Γκιγκάνι, Τ. Παπαδόπουλο, Σκαρτσίλα, Βασιλαντωνόπουλο, Ντόμα, Διαμαντόπουλο και Κατσούλη.
Οι διοικούντες θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις ανανεώσεις. Την Τρίτη, παράλληλα, θα βρεθούν στο Αίγιο οι νεαροί Χάρης Ραμπαβίλας και Παναγιώτης Κατεργάρης για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Από κει και πέρα, διαφορά προέκυψε στο οικονομικό σκέλος με τον Νικήτα Μαλλιάκα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί το εμπόδιο και έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μελανόλευκους». Τέλος, ο Πέτρος Σταθάκης δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία του: «Μ’ αρέσει να ασχολούμαι παραγοντικά με το ποδόσφαιρο. Επέλεξα την ομάδα του Παναιγιαλείου, καθώς έχει μια μεγάλη δυναμική ως ομάδα και μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Υπήρχε ένα κενό όλο αυτό το διάστημα και πρέπει να τρέξουμε τις εξελίξεις. Η ομάδα γίνεται Ανώνυμη Εταιρεία και θα λειτουργεί σαν Εταιρεία. Δεν θα υπάρχουν αφεντικά και υπάλληλοι. Μόνο συνεργάτες».
Μετρημένος και με εμφανή διάθεση για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αίγιο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναιγιάλειου. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» δήλωσε ότι στόχος του είναι η δημιουργία μια ομάδας από το μηδέν, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να με κρίνετε ως Αιγιώτη, αλλά ως επαγγελματία προπονητή. Δεν είμαι σκληρός σαν άνθρωπος. Είμαι σκληρός ως επαγγελματίας προπονητής».