Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Κτηνωδία στο Ρίο!

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Ρίου. Ένα περιστατικό που φανερά ψυχικά άρρωστους δράστες και μάλιστα σε πολύ βαριά μορφή, αφού ξεπέρασαν κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς κακοποιώντας σεξουαλικά δύο ανυπεράσπιστες… κατσίκες!

Κανείς δεν ξέρει πόσοι ήταν οι δράστες, αλλά σίγουρα ήταν τουλάχιστον δύο για να καταφέρουν να εκτονώσουν τα αρρωστημένα σεξουαλικά τους ένστικτα πάνω στα δύστυχα ζώα… Ο ιδιοκτήτης τους τα βρήκε σε άθλια κατάσταση με ακατάσχετη αιμορραγία και κάλεσε αμέσως κτηνίατρο, χωρίς να φαντάζεται τι θα άκουγε μετά την εξέταση. Ο γιατρός διέγνωσε ότι κάποιοι είχαν βιάσει κατ' εξακολούθηση με πρωτοφανή αγριότητα και τις δύο κατσίκες, προκαλώντας μάλιστα ρήξη μήτρας στην μια από αυτές σε βαθμό που να κινδυνεύει η ζωή της!

Για το απίστευτο κρούσμα κτηνοβασίας ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πατρών που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τα ανθρωπόμορφα κτήνη που ξέσπασαν τις ζωώδεις ορμές τους πάνω στα άτυχα κατσίκια. Οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους το γενετικό υλικό των δραστών και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους για να εντοπίσουν όσους κινήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή τις επίμαχες ώρες.