Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Από το Αίγιο στην Κόρινθο ο Ανδρέας Μαντάς


Στην απόκτηση του Ανδρέα Μαντά προχώρησε η Κόρινθος. Ο 22χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ισθμού όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο και θα φορά την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα της. Ο παίκτης ανήκε στον Παναιγιάλειο και μετά τον Νίκο Ντόμα, είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας του Αιγίου που ακολουθεί το συγκεκριμένο... δρομολόγιο.
Από εκεί και πέρα, οι Κορίνθιοι συνεχίζουν τις προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Στους στόχους της διοίκησης είναι να κλείσει τους Αντώνη Ψυχογιόπουλο (27χρ, Καλαμάτα), Παναγιώτη Τσιμικλή (23χρ, Καλαμάτα) και Γιώργο Ιακωβάκη (25χρ, Ολυμπιακός Βόλου).
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις προπονήσεις παίρνουν μέρος δύο κοινοτικοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Βούλγαρους ποδοσφαιριστές Μπόρισλαβ Χορούζοφ (23χρ, μεσοεπιθετικός, Λοκομοτίβ Σόφιας) και Ράντοσλαβ Άνεφ (25χρ, μέσος, Πιρίν).Αμφίτεροι αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αν δείξουν καλά στοιχεία, θα καταβληθεί προσπάθεια για να αποκτηθούν.