Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Επίσημο Ξ.Ε.κίνημα Νίκου Κουρτζή από το Ξυλόκαστρο

ΚΟΥΡΤΖΗΣ «Καμία συμφωνία με Κλαδούχο»

VIDEO DR TV
ΠΗΓΗ:Isthmos.gr

Τον απολογισμό της Δημαρχιακής του θητείας αλλά τους γενικούς άξονες του προγράμματος του παρουσίασε το Σάββατο το βράδυ στο Ξυλόκαστρο , στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Απόλλων» , ο νυν Δήμαρχος Ευρωστίνης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Νίκος Κουρτζής,
Ο Δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός όσον αφορά θέματα ανάπτυξης αλλά αναφέρθηκε και σε θέματα που χρονίζουν και τα οποία η παρούσα Δημοτική Αρχή της περιοχής δεν μπόρεσε να υλοποιήσει όπως ο ΧΥΤΑ.
Ο ίδιος τόνισε ότι ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί σε υποδομές αλλά κυρίως την καθημερινότητα του πολίτη μέσω μιας σειράς παρεμβάεων στη διοίκηση του Δήμου. Ο δήμαρχος Ευρωστίνης απάντησε σε όσα του καταλογίζει το περιβάλλον Κλαδούχου για την έλλειψη έργου στον δήμο του.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι δεν ενδιαφέρεται για χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και άφησε αιχμές για το νυν Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχο ότι παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος αλλά αγωνιά για μια έμμεση τουλάχιστον στήριξη από το κόμμα. Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τον μαζί του ο κ. Κουρτζής με ύφος που δεν σήκωνε αμφισβήτηση είπε οτι σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με τον δήμαρχο Αντώνη Κλαδούχο λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν έχω κάνει και δεν πρόκεται να κάνω καμία συμφωνία",.! Ο κ. Κουρτζής με την παρουσίαση αυτή διέψευσε για άλλη μια φορά τα όποια σενάρια αποχώρησής του αφού κανένας από τους άλλους δύο συνδυασμούς που υποτίθεται θα συμμετάσχουν στις εκλογές δεν έχουν παρουσιάσει τις θέσεις τους.
Το "μπαλλάκι" πλέον φαίνεται να περνά στο Δήμαρχο Αντ. Κλαδούχο για τον οποίο θέριεψαν και πάλι οι φήμες την περασμένη εβδομάδα ότι σκέφτεται σοβαρά να μην θέσει υποψηφιότητα αφού κανένας από τους 3 βουλευτές δεν φαίνεται να θέλει να ρισκάρει σε μια υποψηφιότητα ενισχυμένου ρίσκου αποτυχίας.