Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Αντώνης Κλαδούχος

Την υποψηφιότητα ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος Ξυλοκάστρου Αντώνης Κλαδούχος εγκαινιάζοντας τον παραλιακό πεζόδρομο του Ξυλοκάστρου , δηλώνοντας ότι «Υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνει η δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου μέχρι το τέλος του χρόνου όπου τελειώνει η θητεία της» Παράλληλα ξεκινάει και η προεκλογική εκστρατεία της Κίνησης Πολιτών με νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο και νέες ιδέες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο κ. Κλαδούχος ξεκαθάρισε ότι δεν περιμένει χρίσμα από κανένα κόμμα, παρά μόνο από τους συμπολίτες του

Η δήλωση υποψηφιότητας του Αντώνη Κλαδούχου έχει ως εξής :
Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συμπατριώτες του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Η υποψηφιότητά μου με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ανάληψη τεράστιων ευθυνών.
Είμαστε παρόντες για να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, όπως κάναμε τα 8 χρόνια της θητείας μας στο Δήμο Ξυλοκάστρου, διορθώνοντας τυχόν λάθη και παραλείψεις.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος συμμετοχής και συνεργασιών. Είμαστε αντίθετοι στη λογική της πόλωσης και της κομματικής αντιπαράθεσης. Δεν πρόκειται να γίνουμε τρόπαιο στα χέρια κανενός κόμματος.
Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συμπατριώτες
Την πόλωση, τη μικροπολιτική και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να διχάσουν τους δημότες, γιατί δεν έχουν προτάσεις και θέλουν να ικανοποιήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους.
Εμείς θέλουμε τους συμπολίτες μας συμμάχους και συνεργάτες. Δεν πρόκειται να τους χωρίσουμε σε νικητές και ηττημένους.
Χαιρετίζουμε το δικαίωμα των ομογενών μας να λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές ώστε να δημιουργήσουμε μια συνεκτική, ανοικτή κοινωνία αλληλεγγύης μέσα στην οποία θέλουμε όλοι να ζούμε.
Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα της περιοχής μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε για την προκοπή του τόπου μας.
Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συμπατριώτες
Σήμερα είναι αναγκαίο να ξανακτίσουμε τις αξίες της ζωής μας. Χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς τοπικισμούς, με γόνιμο, ειλικρινή και δημοκρατικό διάλογο αγωνιζόμαστε για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ισόρροπη ανάπτυξη.
Θέλουμε το δημοκρατικό διάλογο και την ισότιμη συνεργασία με όλους τους δημότες, τους φορείς, τους συλλόγους, τις ομάδες πολιτών, τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις, για να συνθέσουμε προτάσεις και να καταλήξουμε σε προγραμματικές δεσμεύσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση τοπικών πολιτικών.
Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συμπατριώτες
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα.
Θέλουμε, μπορούμε και θα τα ξανακαταφέρουμε.
Φιλικά
Αντώνης Κλαδούχος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης