Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Σταματημό δεν έχουν τα δυστυχήματα στην Αιγιαλεία

Δύο ακόμη ανήλικοι νεκροί σε τροχαίο στο Διακοπτό

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία δυστυχήματα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην γειτονική Αιγιαλεία. Μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στη Ροδοδάφνη και στο Διακοπτό , το οποίο ήταν θανατηφόρο. Συγκεκριμένα:
Στη Ροδοδάφνη στις 2.10 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Π.Ε.Ο, αυτοκίνητο τζιπ, μάρκας Kia Sorento, υπέστη εκτροπή-ανατροπή
Στο άλλο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 4.15 το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του κόμβου του Διακοπτού τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο ανήλικοι . Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας 17χρονος και ένας 16χρονος και είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, εξετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία της, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο ανήλικοι.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
από την πορεία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του. Πρόκειται για τον 38χρονο Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Το γεγονός ότι φορούσε ζώνη και ότι άνοιξε ο αερόσακος, καθώς και ότι το όχημα ήταν «βαρύ» φαίνεται ότι αποδείχτηκαν σωτήρια για τον οδηγό.