Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η αποχώρηση του Όθωνα από την Ελλάδα


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ έστειλε μήνυμα στους παίκτες του όπου τους προανήγγειλε κατά κάποιο τρόπο την αποχώρηση του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, μετά το Μουντιάλ, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε ζήσει πολλά. Πανέμορφες στιγμές. Δεν θα αφήσουμε μια ήττα να χαλάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις που χτίσαμε τόσα χρόνια. Μπορεί σε λίγες ημέρες να μην είμαστε πια μαζί, αλλά αυτή η άψογη ατμόσφαιρα που όλοι μας δημιουργήσαμε μέσα στην ομάδα αυτά τα εννέα χρόνια δεν θα χαλάσει ποτέ. Όσα ζήσαμε δεν ξεχνιούνται, ό,τι κι αν γίνει. Ούτε αλλοιώνονται. Στο κάτω-κάτω ήρθε μόνο μια ήττα, όχι η καταστροφή».
Λίγες ώρες νωρίτερα, μιλώντας , ο «Όθωνας», στο γερμανικό δίκτυο «ZDF» όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ελληνικό πάγκο απάντησε: «Θα αποφασίσουμε μετά το Μουντιάλ. Εξαρτάται αν θα έχουμε επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή όχι. Από αυτή τη βάση θα εξαρτηθεί η όλη συζήτηση που θα έχουμε με τον πρόεδρο. Θα ήταν λάθος μου αν είχα υπογράψει πριν από το Μουντιάλ».
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν Γερμανικά δημοσιεύματα που ασχολούνται με τον αντικαταστάτη του Ρεχάγκελ, με πιθανότερο αντικαταστάτη τον Φερνάντο Σάντος.

ΣΠΟΡΤ