Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κουρμπανάς: "Θα διεκδικήσουμε την άνοδο"

Σε... πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου. Ο έμπειρος προπονητής παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο της ομάδας του Ισθμού Σωτήρη Μαυρονάσιο , στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που
παραχώρησε η νέα διοίκηση της «Μπάρτσα» σε ξενοδοχείο στο Λέχαιο. Το παλιό αστέρι της ομάδας που άφησε εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο την δεκαετία του ‘80 , ο Νίκος Κουρμπανάς θα βρίσκεται για την νέα περίοδο στο τιμόνι της ομάδας
Ο πρόεδρος της ομάδας.Σωτήρης Μαυρονάσιος ανακοινώνοντας με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της Κορίνθου με τον Νίκο Κουρμπανά , κάλεσε για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους από όλη την Κορινθία να επιστρέψουν δυναμικά στο γήπεδο να κάνουν και πάλι την ομάδα πανίσχυρη και να την οδηγήσουν στην Β΄Εθνική κατηγορία. Ο κ.Μαυρονάσιος τόνισε στην συνέντευξη ότι πρώτη προτεραιότητα μετά την πρόσληψη του προπονητή είναι η ενίσχυση της ομάδας με εγνωσμένης αξίας παίχτες των οποίων η επιλογή θα γίνει με αυστηρά κριτήρια αρχής γενομένης από τους Πέτρο Δημητριάδη , Κώστα Καλογιαννίδη, Ηλία Σιώκο και Θανάση Φραγκάκη.Από την πλευρά του ο νέος προπονητής ευχαρίστησε την διοίκηση και τον πρόεδρο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και κάλεσε τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την ομάδα ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος.
" Είμαι συγκινημένος που μετά από 25 ολόκληρα χρόνια επιστρέφω στην ομάδα της γενέτειρας μου. Δεν θα πω ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά πστεύω ότι θα είμαστε μέσα στις 3-4 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο. Τα πράγματα, βέβαια, μόνο εύκολα δεν είναι αλλά με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε", υπογράμμισε ο Κορίνθιος τεχνικός.

Ετοιμάζει βαλίτσες o Κακλαμάνοs

Το δρόμο της ξενιτιάς ετοιμάζεται να πάρει και πάλι ο Αλέκος Κακλαμάνος, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας goal.com βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη βελγική Ουνιόν (ομάδα Γ’ Κατηγορίας). Μια πληροφορία που δεν διαψεύστηκε από το περιβάλλον του 36χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί έξι χρόνια στην πρώτη κατηγορία της χώρας με τις φανέλες των Σαρλερουά, Γκεντ και Σταντάρ.
Σημαντικό ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή έχει παίξει το γεγονός ότι ο βετεράνος στράικερ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Βέλγιο, αλλά και η παρουσία του πρώην συμπαίκτη του από την εποχή που οι δύο τους αγωνιζόταν στην Σαρλερουά, Ντάντε Μπρονιό. Πάντως όπως και να έχει είναι δεδομένη η αποχώρησή του Κακλαμάνου από τη Ρόδο, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμα με τα «ελάφια».


Τίτλοι τέλους για Κοζανίδη!

Έκλεισε ο κύκλος του Στέλιου Κοζανίδη στην Παναχαϊκή κάτι το οποίο γνωστοποίησε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσή της. Αν και όλα έδειχναν πως οι δυο πλευρές θα εξέταζαν το ενδεχόμενο της συνέχισης της συνεργασίας τους, η ΠΑΕ αποδίδοντας την απόφασή της στην νέα πολιτική που εφαρμόζει αναφορικά με τη σύνθεση του ρόστερ, έβαλε τελεία στο έργο με πρωταγωνιστή τον 37χρονο μεσοεπιθετικό, που την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης της Πατρινής ομάδας.