Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ομολόγησε η «σατανική» αράχνη


ΠΗΓΗ: THE BEST NEWS - AΠOΓEYMATINH

Η 54χρονη γυναίκα- αράχνη που σκότωσε τον επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο από τη Ζάκυνθο και στην συνέχεια τον έχτισε στο μπάνιο, ομολόγησε πριν από λίγα λεπτά ότι έκανε το έγκλημα μαζί
με έναν 65χρονο με τον οποίο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με τον οποίο έκαναν δουλειές μαζί. Αυτόν το 65χρονο, τον παρουσιάζε στο Διακοπτό ως θείο της.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι ότι έριξε υπνωτικό στο ρόφημά του επιχειρηματία, και του έριξε δύο μαχαιριές στην τραχηλική χώρα, ενώ ο 65χρονος, ο οποίος αναζητείται, τον χτύπησε τέσσερις φορές με το πίσω μέρος του σκερπανιού. Η ανατριχιαστική κατάθεσή της συνεχίζεται… Η 54χρονη αλλοδαπή μαζί με έναν 38χρονο άντρα, βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Ασφάλεια Πάτρας, και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αιγίου.
Η γυναίκα «αράχνη», συνελήφθη στην Λούτσα τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς εκκρεμούν σε βάρος της 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους υποτίθεται ότι φρόντιζε. Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία για την προσωπική της ζωή δείχνουν ότι πρόκειται για μια αδίστακτη γυναίκα, για μια στυγνή δολοφόνο. Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, είχε σκοτώσει και τον σύζυγό της στους Αγ. Σαράντα και είχε φυλακιστεί για ένα χρόνο, όμως εκμεταλλευόμενη ειδικό νομοθετικό καθεστώς αφέθηκε ελεύθερη, καθώς ήταν έγκυος. Τραγική φιγούρα της υπόθεσης η κόρη της, η οποία έβαλε τέλος στην ζωή της επειδή δεν άντεχε την συμπεριφορά της μητέρας της.
Όσον αφορά το πτώμα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα με τσεκούρι στο κεφάλι την ώρα που βρισκόταν σε χαλαρή διάθεση. Ενώ από έλεγχο που έγινε στην ντουζιέρα φάνηκε ότι πρόκειται για «επαγγελματική» δουλειά, καθώς πάνω από το σημείο ταφής του σώματος είχαν ρίξει κοπριά, για να καλύπτει την μυρωδιά από τυχόν ζώα.
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Διακοφτό, αλλά και όσοι γνώριζαν την γυναίκα «αράχνη», ενώ ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει την τρομακτική απόφαση κάποιου να θάψει ένα πτώμα κάτω από τα πλακάκια του ίδιου του σπιτιού.