Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η Ένωση Μιδέας Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος

Μετά από δυο χρόνια, το τρόπαιο του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ,επέστρεψε και πάλι στην Αργολίδα . Τότε Κυπελλούχος ήταν ο Παναργειακός , απόψε μία άλλη ομάδα από τον γειτονικό μας Νομό , η Ένωση Μιδέας στέφθηκε κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος, καθώς επικράτησε στο
ουδέτερο γήπεδο της Λιβαδειάς , με σκορ 1 - 0 του Εθνικού Βατερού Κοζάνης. Tο συγκρότημα του Βατερού ξεκίνησε δυνατά και στο 7’ ο Σαριόγλου είχε δοκάρι. Ωστόσο, η Ενωση Μηδέας, παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να σκοράρει στο 36΄ με τον Δερμιτζάκη. Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Νάννο στο 80’ που είχε τετ α τετ. Όμως το 1 - 0 έμεινε ως το τέλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Κυβρακίδης, Γκοντοβάς (65 Συμελίδης), Μετικάνος, Καλιανίδης, Αποστολίδης (87 Ζεϊτίδης), Φωτιάδης, Χιόνης (46 Μπάντζας), Ζηνόβιος Ν., Νάννος, Σαριόγλου.
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Λάσκαρης, Καλιαμούτος, Μπούρας, Ευθυμίου, Νότης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (77 Γκολέμης), Ανδρεαδάκης (82 Παπαϊωάννου), Χρυσαφίδης, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης (57 Σταυριανόπουλος)