Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Ναυάγιο» με Μαρλαντή στο Αίγιο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Παναιγιαλείου και μάλιστα αρνητικές καθώς χάλασε η συμφωνία του Κώστα Δημητριάδη με τον Χρήστο Μαρλαντή.
Χθες, στην προγραμματισμένη συνάντηση στην Βάρκιζα ανάμεσα στους κ.κ. Μαρλαντή, Δημητριάδη, Παπαπέτρου ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα οικονομικά και την απόφαση σύγκλησης Γ.Σ. για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Αιγιώτικης ομάδας.
Όμως ο κ. Μαρλαντής δεν κάθισε πάνω από πέντε λεπτά στην συνάντηση (!) και όπως τόνισε ο ίδιος η απόφασή του είναι καθαρά για λόγους οικογενειακούς: Σταματάω κάθε κουβέντα. Αναιρώ τα όσα έχω πει. Δεν ενδιαφέρομαι να εμπλακώ με τον Παναιγιάλειο, τόνισε ο ίδιος στον κ. Δημητριάδη που αναλαμβάνει πλέον μετά τις εξελίξεις τα ηνία της ομάδας.
Προπονητής για τη νέα περίοδο θα είναι όπως όλα δείχνουν πλέον ο Πέτρος Δημητρίου, καθώς δεν θα ισχύσει η συμφωνία με τον Δημήτρη Σπανό. Η Αιγιώτικη ομάδα φαίνεται πως θα κινηθεί σε χαμηλό μπάτζετ και μια ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Πηγή: sportfmpatras.gr