Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Έλαμψε» η Ένωση Μιδέας

              Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών


Η Ένωση Μιδέας και ο Εθνικός Βατερού (7-6 στα πέναλτι τον Τηλυκράτη) προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΟ.
Η ομάδα της Μιδέας ήταν αυτή που θριαμβευτικά πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση στο ουδέτερο γήπεδο του Μαρκόπουλου ,επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 του ΑΟ Χανίων. Στο 19’ ο Σταυριανόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 58’ με κεφαλιά ο Αγγελόπουλος έγραψε το 2-0. Στο 71 ο Ανδρεαδάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Ένωση Μιδέας . Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελόπουλος, ο οποίος εκτός του γκολ που σημείωσε, είχε και την ασίστ στο 3-0. Οι άνθρωποι του ΑΟΧ, ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Μαρκόπουλου, όπου και διεξήχθη ο ημιτελικός. «Είναι δυνατόν να ορίζουν ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο;» αναρωτιόνταν φυσιολογικά, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι γεγονός πως είναι πολύ κακός (το γρασίδι, μάλιστα, ήταν ακούρευτο).
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Λάσκαρης, Καλιαμούτος (84' Ατματζίδης), Μπούρας, Ευθυμίου, Νότης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Ανδρεαδάκης, Χρυσαφίδης (75' Τρυμπώνιας), Δερμιτζάκης, Σταυριανόπουλος (78' Καραγκούνης).
ΧΑΝΙΑ: Μουντάκης, Κουλάκης, Γωνιωτάκης, Ιασωνίδης, Μπουρμπάκης, Παπιδάκης (60' Σεληνιωτάκης), Αργυράκης, Βασαδάκης (55' Σωτήρογλου), Αλή Ογλού (46' Γεωργοπάλης), Παπανικολάου.