Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας Avgi – Όλες οι περιοχές

 Κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας Avgi – Όλες οι περιοχές 

Η κακοκαιρία Avgi εξασθενεί όμως σε αρκετές περιοχές δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα να έχουμε κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση και την Τετάρτη (31/01/2024).

Συγκεκριμένα η κακοκαιρία Avgi που παραμένει σε εξέλιξη κρατά κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη (31/01/2024) σε Βίλια, Ερυθρές, Δερβενοχώρια και Τανάγρα, περιοχές με έντονη χιονόπτωση καθώς και στη Δίρφυ, το Μαντούδι και την Αιδηψό Ευβοίας, την Φιαστό και την Βιάννο στην Κρήτη και τα Καλάβρυτα στην Αχαία 

Αναλυτικά οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις των Δήμων για τα κλειστά σχολεία:

Έρευνα: Πώς η σειρά γέννησης επηρεάζει την προσωπικότητα των παιδιών

Family_arthro 

Οι ψυχολόγοι εξετάζουν συχνά πώς η σειρά γέννησης μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη, τα πρότυπα συμπεριφοράς και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί να παίζει ρόλο σε ορισμένες πτυχές της προσωπικότητας.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ανθρώπους να αστειεύονται για το πώς το μεγαλύτερο παιδί είναι ο αυταρχικός, το μεσαίο παιδί είναι ο ειρηνοποιός και το μικρότερο παιδί είναι ο ανεύθυνος επαναστάτης - αλλά υπάρχει αλήθεια σε αυτά τα στερεότυπα;

Συνάντηση Μητσοτάκη με Fourlis-ΙΚΕΑ: Επένδυση €70 εκατ. για διεθνές κέντρο logistics στον Ασπρόπυργο

 mitsotakis-ep-arthrou 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο του ομίλου FOURLIS Βασίλη Φουρλή και τον Andrea Colzani, Category Distribution Manager του ομίλου Inter IKEA.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε η απόφαση του ομίλου Inter IKEA να επενδύσει στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον όμιλο FOURLIS, για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου διεθνούς κέντρου

Καραμπόλα με 4 οχήματα στην ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας

 Αθηνών – Κορίνθου: Καραμπόλα με 4 οχήματα στο ύψος της Κινέτας 

 Τροχαίο – «καραμπόλα» σημειώθηκε στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας,  στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου εμπλέκονται 4 αυτοκίνητα. Λόγω του τροχαίου υπάρχει αυξημένη κίνηση στο σημείο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο σημείο.

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Τιμή στους ήρωες πεσόντες των Ιμίων

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, η Ελίζα Βόζεμπεργκ τίμησε τη μνήμη των ηρώων που χάθηκαν στην εθνική ήττα των Ιμίων.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

“28 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων. Τιμή στους ήρωες πεσόντες αξιωματικούς μας Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. Οι διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας, για τα οποία θυσιάστηκαν, είναι πάντα επίκαιρα! Αθάνατοι!”.