Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Πάτρα: Γυναίκα έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα και πέθανε

Πάτρα: Γυναίκα έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα και πέθανε 

Μία συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία εκτυλίχτηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24 μια ηλικιωμένη τρόφιμος άφησε την τελευταία της πνοή αμέσως μόλις ο ιερέας έψαλλε το Χριστός Ανέστη. Το περιστατικό που συγκλόνισε τους ανθρώπους του Ιδρύματος στην Πάτρα και τον ιερέα, έγινε αμέσως μετά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία

Εκτέλεσαν με περισσότερες από 15 σφαίρες τον «Θείο Τζο» της Greek Mafia στα Δερβενοχώρια.

 skaftouros342 

Την χαλάρωση των εορτών του Πάσχα εκμεταλλεύτηκαν οι εκτελεστές του 55χρονου Γιάννη Σκαφτούρου για να τον δολοφονήσουν, σήμερα στα Δερβενοχώρια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και το περιβάλλον του θύματος, ο Σκαφτούρος φοβόταν πως ήταν στόχος, για αυτό

Κίνηση στους δρόμους - Πάσχα 2022: Ομαλοποιείται η κίνηση στις εθνικές οδούς, στις εισόδους της Αττικής

 kinisimain 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η επιστροφή μεγάλης μάζας των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα, καθώς από αύριο η ζωή επιστρέφει σταδιακά στους φυσιολογικούς της ρυθμούς στην πρωτεύουσα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η κατάσταση στην Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, είναι εμφανώς βελτιωμένη και πρατηρείται μικρή κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας. Στην άλλη είσοδο της Αττικής, ομαλοποιείται η κατάσταση στην

Οδηγός ταξί δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων,

  

Από θαύμα είναι ζωντανός ένας οδηγός ταξί, καθώς μία σφαίρα «καρφώθηκε» στο όχημά του. Ο οδηγός του ταξί βρισκόταν στην Eθνική Oδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, όταν ξαφνικά μια σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του.

Αμέσως σταμάτησε και διαπίστωσε πως αυτή «καρφώθηκε» στη θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πιθανότατα η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς από γλέντι στην περιοχή, με την Aστυνομία να αναζητά τον δράστη.

Oξεία ηπατίτιδα: Από πού προέρχεται και σε ποια παιδιά εμφανίζεται

 

«Ο αδενοϊός 41 θεωρείται το πιο πιθανό αίτιο αυτή τη στιγμή, παρότι δεν έχει βρεθεί σε όλα τα παιδιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μόσιαλος, προσπαθώντας να εξηγήσει από που προέρχεται η οξεία ηπατίτιδα στα παιδιά.

«Είναι μια εύλογη εκτίμηση, δηλαδή τα παιδιά να είναι πιο επιρρεπή σε ιούς, διότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με πάρα πολλούς ιούς. Θα περίμενε κανείς αυτό να ισχύει κυρίως σε χώρες που εφάρμοσαν πολιτική μηδενικού COVID. Δηλαδή να βλέπουμε πολύ περισσότερες περιπτώσεις σε αυτές τις χώρες. Βέβαια είναι και τα καιρικά φαινόμενα που είναι διαφορετικά από ήπειρο σε ήπειρο» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE.

Στα χέρια του Έλον Μασκ το Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων

  

Είναι πλέον οριστικό. Ο Έλον Μασκ αγόρασε και επίσημα το Twitter.

Όπως δημοσιεύει το Reuters, ο Έλον Μασκ έκλεισε συμφωνία για την εξαγορά της Twitter Inc έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε μια συναλλαγή που θα μεταβιβάσει τον έλεγχο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και παγκόσμιους ηγέτες στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Θρήνος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο θρυλικός Κώστας Καραπατής

«Έφυγε» ο θρυλικός Κώστας Καραπατής 

 Μια από τις σπουδαιότερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, ο Κώστας Καραπατής, έφυγε από τη ζωή, από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Από τους σπουδαίους τερματοφύλακες της εποχής του με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Ολυμπιακού και αργότερα με προπονητική καριέρα, άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρo.

Ράλι τιμών για τα σπίτια: Νέα αύξηση καταγράφουν οι αξίες ακινήτων [πίνακας]

 Ράλι τιμών για τα σπίτια: Νέα αύξηση καταγράφουν οι αξίες ακινήτων [πίνακας] 

Ράλι τιμών για τα σπίτια:  Σε τροχιά ανόδου παραμένουν το ενδιαφέρον και οι τιμές στην ελληνική αγορά ακινήτων. Από την Αθήνα (+7,7%) μέχρι το Καστελλόριζο (+5,3%) και από τον Εβρο (+8,6%) μέχρι τη Μεθώνη (+2,7%), οι τιμές πώλησης έχουν πάρει την ανηφόρα μέσα στο 2022, με το ελληνικό Real Estate να κερδίζει νέους επενδυτές.

Παρά την πανδημία, τον πόλεμο και τις ισχυρές αυξήσεις στις τιμές πρώτων υλών, τα ακίνητα, είτε κατοικίες είτε επαγγελματικοί χώροι, συνεχίζουν να προσελκύουν ισχυρό ενδιαφέρον από τους επενδυτές, εγχώριους και αλλοδαπούς. Αν και συνολικά οι τιμές διατηρούν αυξητικές τάσεις, οι διακυμάνσεις τους δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες, τόσο για πρώτη κατοικία όσο και για επένδυση σε ένα εξοχικό που μπορεί να αξιοποιηθεί στην τουριστική αγορά.

Αττική

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 831 νέα κρούσματα ( 144 στην Κορινθία, 130 στην Μεσσηνία, 137 στην Αχαΐα.)

 

Μεγάλη αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με προχθες (+401) καταγράφηκε  το τελευταίο 48ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 831 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  (Κορινθία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (411) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές .  

  Συγκεκριμένα: