Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

12 ΧΡΟΝΙΑ « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ... Εδώ Δερβένι»

 

  

  Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια  από εκείνο το μαγιάτικο πρωινό του 2010 , που εμφανίστηκαν στην μπλοκόσφαιρα και γενικά στο διαδίκτυο οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" ένα blog ενημέρωσης με ενδιαφέρουσες ειδήσεις θέσεις . απόψεις και δραστηριότητες από το Δερβένι , την Κορινθία , την Πελοπόννησο και όχι μόνο..

Ήταν 17 Μαΐου του 2010 , όταν στις 11.41 π. μ., οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνιση τους στην μπλοκόσφαιρα σαν blogspot με πρώτο τίτλο «Νέα αρχή» , καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα λειτουργούσε , από τις 4 Δεκεμβρίου 2009 ως σελίδα στο facebook,μαζί με τις αδελφές σελίδες 

Χελυδόρι Κορινθίας Οι φίλοι του Κούτου ( Ορεινού Χελυδορίου) ,
ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - WESTERN KORINTHIA ,
ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS ,
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ και
S.O.S. Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ σε κίνδυνο από την διάβρωση των ακτών...Επειγόντως 

 Χάρις σε όλους και όλες εσάς , οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων (40 θέση) ιστολογίων της Ελλάδος /μπλογκς. 

Στα 12 αυτά χρόνια , μέχρι στιγμής έγιναν 87.670 αναρτήσεις που διαβάστηκαν  από κοντά 4.000.000 αναγνώστες/ στριες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από ΗΠΑ και Καναδά έως την Αυστραλία, Ευρωπη, Ασια , Αφρική και όχι μόνο
 
  
Όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας οφείλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , καθώς μας δίνεται το θάρρος για να συνεχίσουμε. 
 Οι « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνεχίζουν το έργο τους χάρις εσάς σας ευχαριστούμε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ