Αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Σλόβαν Πρατισλάβας και πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί στην Τούμπα την Πέμπτη (29/8, 20:00).
Οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν με το καλημέρα τον αντίπαλο τους και μόλις στο 7ο λεπτό είδαν τον Λέο Ζαμπά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκρέιφ, ο
οποίος παρακολουθούσε ανήμπορος την πορεία της μπάλας.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να ανακτούν την κατοχή της μπάλας έπειτα από τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.
Οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν πτοήθηκαν και ανέβασαν την απόδοση τους έως το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τον ΠΑΟΚ στο 53' να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Πέλκας δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ.
Η Σλόβαν έχοντας ως κύριο όπλο της τις αντεπιθέσεις προσπάθησε να χτυπήσει τους «ανοιχτούς» χώρους του δικεφάλου ο οποίος στις καθυστερήσεις πλήρωσε ακριβά την αδράνεια του στην άμυνα.
Ο Βαρέλα δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά στην μπάλα και σε συνδυασμό με το λάθος του Πασχαλάκη, ο Αμπένα σκόραρε προ κενής εστίας για το τελικό 1-0.
Σλόβαν (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77’ Νόνο), Λιούμπιτσιτς,Τσάβριτς (54’ Ρατάο), Χόλμαν, Ρασάγια (87’ Ντάνιελ), Σπόραρ.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Εσίτι, Ζαμπά (77’ Ντούγκλας Αουγκούστο), Πέλκας (65’ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Άκπομ.