Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Καταρρέει με πάταγο η πιο επιζήμια Κυβέρνηση για την Ελλάδα. Η Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα που αλλοίωσε την εθνική ταυτότητά μας και την πληθυσμιακή σύνθεσή μας. Προχωρά στη δημιουργία συνθηκών διαμελισμού της χώρας εις όφελος των δανειστών και γειτόνων καταστρέφοντας την Ελλάδα μέχρι την τελευταία ώρα εξουσίας. 
Στον έλεγχο της Δικαιοσύνης και της Άμυνας ποντάρει για την μετά την 7η Ιουλίου Ελλάδα για την ασυλία του. Τσίπρας και Αποστολάκης σπρώχνουν την Ελλάδα στον "Καιάδα" του σύγχρονου κόσμου με απελπισμένες κινήσεις τελευταίας στιγμής. 
Η Τουρκία ο μεγαλύτερος καρπωτής των καταστρεπτικών αποφάσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα. Θράκη, Ανατ. Μεσόγειο και αγωγός East-Med οι παραχωρήσεις Τσίπρα εις βάρος της Ελλάδας. 
Ο Τσίπρας προχωράει σε πολιτική προσηλυτισμού και ομηρείας κοινωνικών ομάδων σε αντίθεση της δημοκρατίας και μετατρέπει Έλληνες σε ανθρώπινες ασπίδες για την μετεκλογική προστασία του. 
Κρατικές προμήθειες τελευταίας στιγμής για δέσμευση της επόμενης Κυβέρνησης.
Αυτή την Ελλάδα εκπροσωπούν ο κ.Τσίπρας και οι Υπουργοί "πειρατές" που βρίσκονται στη θέση τους χωρίς καμία ψήφο του ελληνικού λαού.
Αίσχος. Η Ελλάδα σηκώνει κεφάλι και αδημονούν οι ντόπιοι δήμιοι να το κόψουν. Μάταια...
Άμεσα Υπηρεσιακή Κυβέρνηση από την Κυριακή το βράδυ!


Λ.ΚΑΛ.


Thedayaftergr