Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τα 22 έφτασαν τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου Δέκα νέα κρούσματα σε μια εβδομάδα

Τα 22 έφτασαν τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου | in.gr 
Δέκα νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου καταγράφηκαν στη χώρα μας μέσα σε μια εβδομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων ατόμων στους 22.
Σύμφωνα με νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έως και χθες Πέμπτη 26 Ιουλίου είχαν καταγραφεί 22 συνολικά περιστατικά ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται από τα κουνούπια.
Τα κρούσματα κατανέμονται ως εξής:

Αγκαλιασμένες πέθαναν οι δίδυμες 9χρονες – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους

Αγκαλιασμένες πέθαναν οι δίδυμες 9χρονες – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους | in.gr
Δραματική εξέλιξη για την οικογένεια Φιλιππόπουλου: Τόσο τα δύο κορίτσια, όσο και η γιαγιά και ο παππούς τους είναι νεκροί. Πέθαναν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στο χωράφι στο Μάτι  
Μια δραματική εξέλιξη έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Παρασκευής: τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την ομιλία Τσίπρα


Η ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων και πολιτικών.
Οι κυριότερες, έχουν ως εξής:

Επείγουσα ανακοίνωση: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός


SFDGJKLKHJBKBNNNNNNNG.jpgΕπειδή ορισμένοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να ανταποκριθεί άμεσα για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και στη συγκεκριμένη περίπτωση στους πληγέντες από τις φονικές καταστροφές στην Αττική, γνωστοποιεί ότι:
Υπάρχει ένας και μοναδικός Τραπεζικός Λογαριασμός που έχει ανοίξει ο Ε.Ε.Σ. για τους πληγέντες των πυρκαγιών, ο οποίος είναι ο ακόλουθος:

ZDF: Πρέπει να προετοιμαστούν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες για παρόμοια φαινόμενα σαν την φωτιά στo MATI ''VIDEO''


SADfqafwerffwfwefwefwefrwerwerwerwerwer.jpgΤο φαινόμενο ήταν μοναδικό. Μόλις την Τετάρτη το εγκυρότερο κανάλι της Ευρώπης, το κρατικό ZDF παρουσίασε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ με ειδικό σε θέματα πυρκαγιών που ανέλυσε ότι ήταν ασύμμετρο φαινόμενο μπροστά στο οποίο δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα από οποιαδήποτε χώρα, ούτε από τη Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr