Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Aμεσος κίνδυνος για -3 στον Παναθηναϊκό! – Δεν τα βρήκε με Τελάντερ

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/TELANDER-PANATHINAIKOS.jpg
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν σήμερα συνάντηση με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση, μιας και από την πλευρά των «πρασίνων» έγινε μια πρόταση που ήταν αδύνατον να δεχτεί.
Συγκεκριμένα η πρόταση που έγινε ήταν να «παγώσει» οποιαδήποτε πληρωμή στον παίκτη μέχρι τα τέλη Μαρτίου και από κει και πέρα να ξεκινήσει σταδιακά
να αποπληρώνεται σε βάθος τριετίας.
Όπως είναι λογικό ήταν αδύνατον να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, με τον Τελάντερ να μην θέλει να το τραβήξει στα άκρα, αλλά να επιδιώκει να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ.Ζελελίδης πρότεινε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να καταβληθούν στον παίκτη μέχρι την Παρασκευή οι 46.000 ευρώ που ήταν κατατεθούν στις 6 Νοεμβρίου και οι 46.000 ευρώ που είναι να κατατεθούν στις 6 Δεκεμβρίου, να μπουν στον λογαριασμό του παίκτη στις 20 του μήνα.
Παρόλα αυτά οι πράσινοι διαμήνυαν πως το ταμείο της ομάδας είναι άδειο, ωστόσο θα γίνει μια τελευταία επαφή με τον παίκτη αύριο, για να μεταπεισθεί και να αποσύρει τελικά την προσφυγή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία θα επισύρει μεγάλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό.
 filathlos.gr