Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Το Βιντεο για την Ελλάδα που Εγινε Viral σε όλη την Υφήλιο!




                                                           




Greek Hellenic News Feed

11 τρόποι για να αποκτήσετε τα δόντια των ονείρων σας



11 τρόποι για να αποκτήσετε τα δόντια των ονείρων σας


koststogia.jpgΤα δόντια παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή όσο και στην ψυχοσωματική υγεία. Το γεγονός ότι διαμορφώνουν το χαμόγελό μας είναι από μόνο του ένας βασικός λόγος για να τους δώσουμε τη σημασία που χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα

smokingban.jpgΗ απαγόρευση του καπνίσματος δίνει καρπούς


H απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εργασίας, εστιατόρια και μπαρ, βοηθά τους όχι και τόσο φανατικούς καπνιστές να κόψουν τη βλαβερή τους συνήθεια, υποστηρίζει νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Διαβάστε περισσότερα

kidspa.jpgΣπα από... κούνια;


Μασάζ, καθαρισμός προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ. Γελιέστε αν νομίζετε ότι αυτά είναι περιποιήσεις μόνο για μεγάλους. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι «μικρές πριγκήπισσες», 18 και κάτω, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο της βιομηχανίας των σπα.

Διαβάστε περισσότερα

sexmenopause.jpgΓιατί πονάει το σεξ μετά την εμμηνόπαυση;


Οι περισσότερες γυναίκες στην εμμηνόπαυση δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, ενώ παράλληλα δείχνουν απρόθυμες να αναζητήσουν βοήθεια!

Διαβάστε περισσότερα

kidlanguages.jpgΓιατί να μάθει ξένες γλώσσες;


Πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν ξένες γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία, πριν ακόμη πάνε στο σχολείο; Ένα ερώτημα που απασχολεί εκατομμύρια γονείς...

Διαβάστε περισσότερα

aimatcarstogia.jpgΑιματολογικοί καρκίνοι: Καινοτόμος θεραπεία αυξάνει την επιβίωση


Μια καινοτόμος θεραπεία, η οποία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα,  αλλάζει το θεραπευτικό τοπίο στην αντιμετώπιση της Χρόνιας Λεμφοκυτταρικής Λευχαιμίας και του οζώδους λεμφώματος, καθώς η χρήση της, συνδυαστικά με άλλα φάρμακα, αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης των ασθενών, χωρίς να χάνεται η  ποιότητα της ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα

EPILOGI_PAIXNIDI.jpgΗ επιλογή των παιχνιδιών δεν είναι ...παιχνίδι


H επιλογή ενός παιχνιδιού θεωρείται εξίσου ή και πιο σοβαρή από την αγορά ενός φαρμάκου. Γιατί αυτό που για έναν ενήλικα δεν είναι παρά ένα πολύχρωμο αντικείμενο, για το παιδί είναι το μέσο για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, το σημείο επαφής του με τον κόσμο των μεγάλων.

Διαβάστε περισσότερα

hpcstogia.jpg“HOPE V Study”: Οι συνθήκες ζωής των ασθενών με ηπατίτιδα C και η πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας


Την πρωτοβουλία της εκπόνησης μελέτης για την Αξιολόγηση των Συνθηκών Διαβίωσης και της Πρόσβασης των Ασθενών με Ηπατίτιδα C στις Υπηρεσίες Υγείας  – “HOPE V Study” ανέλαβε ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας”, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας και υπό την επιστημονική ευθύνη του Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κυριάκο Σουλιώτη.

Διαβάστε περισσότερα

stogiathro.jpgΚαταγγελία των Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για «κακοδιοίκηση» Ρόζενμπεργκ


Στη Δικαιοσύνη καταφεύγουν οι Εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για το σύνολο των πράξεων ή παραλείψεων της μέχρι προχθές Διοίκησης (Ρόζενμπεργκ) του Οργανισμού, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα

egedstogia.jpg«Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!»: Βιωματικά σεμινάρια για καρκινοπαθείς στην Πάτρα (10-21/10)


Την έναρξη του 3ο κύκλου του πρωτοποριακού προγράμματος ενημέρωσης για γυναίκες με καρκίνο του μαστού «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 10 έως τις 21 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis.

Διαβάστε περισσότερα

Τι "λέει" η υπογραφή μας για τον χαρακτήρα μας (Γραφολογία)

sgntrstogia.jpg
Η ανάλυση του τρόπου γραφής για την σκιαγράφηση των στοιχείων του χαρακτήρα ενός ανθρώπου φυσικά κι απαιτεί μελέτη αναλυτική ενός επαρκούς κειμένου, ακόμα και σύγκριση δυο κειμένων του ίδιου ατόμου που συντάχθηκαν  σε διαφορετική χρονική στιγμή. Από την υπογραφή και μόνο κάποιου δεν μπορούμε να βγάλουμε ολοκληρωμένη σκιαγράφηση του χαρακτήρα του, ωστόσο δείχνει στοιχεία που σίγουρα αποτελούν ενδείξεις σημαντικές...

Διαβάστε περισσότερα

siiiriiigeeesss.jpgΑύξηση του ορίου δαπανών στα νοσοκομεία


Σε αναμόρφωση του συνολικού προϋπολογισμού των Νοσοκομείων κάθε Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με αύξηση του ορίου δαπανών τους προέβη το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

apstogia.jpgΠ. Αποστολίδης: «Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων μπορεί να γίνει πράξη το όραμα του ΣΦΕΕ»


Υπέρ της εξατομικευμένης θεραπείας, ακόμα και στη χώρα μας που μαστίζεται από την κρίση, τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), κ. Πασχάλης Αποστολίδης, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο «Εξατομικευμένη Θεραπεία»*, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα 


 


stogiatro.gr

 

Έφτυσε τους Δημάρχους η Κυβέρνηση από τη Συντονιστική επιτροπή διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση





Έφτυσε τους Δημάρχους η Κυβέρνηση από τη Συντονιστική επιτροπή διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση

 Με την ανάρτησή του στο twitter ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης δείχνει την ενόχλησή του για τον αποκλεισμό των Δημάρχων ...



Αίτημα της ΚΕΔΕ στον Πρωθυπουργό να συμμετάσχει η ΚΕΔΕ στην επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση

 Άμεση είναι η απάντηση της ΚΕΔΕ στον αποκλεισμό της από την επιτροπή διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση και ζητάει επίσημα από τον Πρωθυπουργό ...

airetos.gr

Τα ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ σας εύχονται Καλό Χειμώνα!



Τα ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ σας εύχονται Καλό Χειμώνα!


Τίτλοι τέλους για ένα υπέροχο κινηματογραφικό καλοκαίρι που περάσαμε μαζί.

Εμείς στα ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ σας ευχαριστούμε, τον καθένα ξεχωριστά, .
και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη άνοιξη.

Μέχρι τότε μένουμε σε επαφή και ενημερωνόμαστε για τις ταινίες
που θα δούμε παρέα στην επόμενη σεζόν.

Καλό χειμώνα!
summercinemas.gr

H Φάβα Φενεού στο Μητρώο των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων της Ευρωπαικής Ενωσης.

Η ΦΑΒΑ ΦΕΝΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Προστασίας Γεωγραφικής Ένδειξης για τη Φάβα Φενεού στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ε.Ε., Φίλ Χόγκαν, η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, Μάρκος Μπόλαρης, Χαράλαμπος Κασίμης κ.ά., οι τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας, καθώς και εκπροσώποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγών της περιοχής, που καλλιεργούν και τυποποιούν το προϊόν στο Φενεό και τη Στυμφαλία.
Η παρουσίαση του Πιστοποιητικού έρχεται σε συνέχεια της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της αίτησης καταχώρισης του ελληνικού προϊόντος «Φάβα Φενεού» στο μητρώο των προστατευόμενων γεωγραφικών ενδείξεων (ΠΓΕ).
Η πιστοποίηση της Φάβας Φενεού αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για τον αγροτικό τομέατης περιοχής μας, καθώς με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται και προωθείται ακόμη ένα σημαντικό τοπικό προϊόν της Κορινθίας. Σε αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν μεθοδικά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων και τις υπηρεσίες του.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ












Kόρινθος, 7 Οκτωβρίου 2016
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας