Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Οι επαγγελματίες: Θα πάνε στο κόμμα του Σημίτη ή της Ζωής;

pasok-syriza-epaggelmaties
Αδιευκρίνιστο παραμένει τι θα πράξει η συμμορία των Πασόκων που φιλοξενούνται προσωρινά στο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι επαγγελματίες Πασόκοι πολιτικοί, γνωστοί  και ως «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2», που έριξαν τον Κώστα Καραμανλή για να σώσουν τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους από το «πάγωμα» των αυξήσεων το 2009, από τότε, βάφουν τα χέρια τους με Μνημονιακό αίμα σε όποιο κόμμα και αν βρεθούν. Πρώτα στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά το καράβι ΣΥΡΙΖΑ, βουλιάζει και μάλιστα ταχύτατα. Κυρίως εξ αιτίας τους. Έφεραν την τέχνη της ρεμούλας και της κομπίνας που διδάχθηκαν στα θρανία με καθηγητές τους Τσοζατζόπουλο-Σημίτη και την εξέλιξαν σε εθνική προδοσία υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπανδρέου και στην πορεία και του δήθεν αριστερού Αλέξη Τσίπρα.
Τώρα που το καράβι ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει από την εθνική φτώχεια και τα σκάνδαλα, τι θα πράξει η συμμορία των επαγγελματιών του ΠΑΣΟΚ;
Θα συνεχίσει μέχρι τέλους το ξεπούλημα της Ελλάδας ή θα πηδήξει λίγο πριν το τέλος στο νέο μαγαζί που στήνει ο αγαπημένος τους Σημίτης; Ή μήπως κάποιοι από αυτούς επειδή είναι και γραφικοί θα προσπαθήσουν να βρίσκονται εντός βουλής με το αντιμνημονιακό κόμμα της Ζωής;
Η ζωή θα δείξει και οι ημέρες του Μνημονίου, περνούν γρήγορα… και αυτοί οι τύποι είναι τόσο μα τόσο Επαγγελματίες! Τόσο, που αν τους γίνει μία σοβαρή «πρόταση», θα ρίξουν σε μία νύχτα (και θα μας απαλλάξουν από) το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κεντροδεξιός»