Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

.Έκπληξη η Ουγγαρία, 2-0 την Αυστρία, Πορτογαλία - Ισλανδία (22:00)

Έκπληξη η Ουγγαρία, 2-0 την Αυστρία, Πορτογαλία - Ισλανδία (22:00) 
Η επιστροφή της Ουγγαρίας σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά το 1972 και σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 30 χρόνια (Μουντιάλ 1986) συνοδεύτηκε με τη μεγάλη νίκη επί της Αυστρίας με 2-0, στο ματς που έγινε στο Μπορντό για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της διοργάνωσης. 
Το σκορ για τους Μαγυάρους άνοιξε ο Σάλαϊ στο 62΄ και στο 87΄ ο Στίμπερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από το 66΄ οι Αυστριακοί έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντράγκοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΥΣΤΡΙΑ (Μάρσελ Κόλερ): Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Φουχς, Αρναούτοβιτς, Αλάμπα, Γιουνούζοβιτς (59΄ Σάμπιτσερ), Χάρνικ (77΄ Σοπφ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Κλάιν, Γιάνκο (65΄ Οκότι) ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Καντάρ, Φιόλα, Ντζούτζσακ, Νάγκι, Σάλαϊ (69΄ Πρίσνικ), Γκέρα, Νέμεθ (89΄ Πίντερ), Κλαϊνχάισλερ (79΄ Στίμπερ), Γκούζμικς





Στις 22:00 Πορτογαλία - Ισλανδία



Το Σεντ Ετιέν θα φιλοξενήσει την Τρίτη (22:00) τον χρονικά δεύτερο αγώνα του ΣΤ΄ ομίλου, ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισλανδία. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους Ίβηρες του «δικού» μας Φερνάντο Σάντος απέναντι σε μια από τις «Σταχτοπούτες» της διοργάνωσης, καθώς για την Ισλανδία είναι η πρώτη συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Πορτογαλία έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε ακατάπαυστα και την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο, σε Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο όπως και ο Λιονέλ Μέσι καλείται για άλλη μια φορά να αποδείξει πως είναι ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας και να την οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται, κάτι που μέχρι σήμερα ο «CR7» δεν έχει κάνει.

Από την άλλη πλευρά, οι... «ψαράδες» διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο, πειθαρχημένο και μαχητικό σύνολο που είναι σε θέση να προβληματίσει τους Πορτογάλους, ειδικά αν οι παίκτες του Σάντος υποτιμήσουν την αντίπαλό τους, που θα παίξει ελεύθερα και ό,τι ήθελε προκύψει...