Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

H ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου ενισχύει τη Δράση του Χαμόγελου του Παιδιού και χαρίζει πολλά Χαμόγελα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Εμφάνιση ΦΟΤΟ 3.JPG


Εμφάνιση ΦΟΤΟ 2.JPGΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ενισχύει τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού και χαρίζει πολλά Χαμόγελα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Πολλά παιδιά και οικογένειες έχουν άμεση ανάγκη απο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η εποχή μας είναι δύσκολη αλλά...και η πιο μικρή προσφορά ,αν γίνει απο όλους μετράει.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου για το σκοπό αυτό συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό τροφίμων,το χρονικό διάστημα 27/3-3/4 του 2015.

Εμφάνιση ΦΟΤΟ 1.JPGΗ Υπεύθυνη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου Αντωνία Οικονόμου, Φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων μαζί με μέλη της παράταξης κατέθεσε τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν στην Υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού,κ.Τουτουζή στα Γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κορινθία.


Θερμά  συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου για την πρωτοβουλία τους,στην φοιτητική κοινότητα για τη συνεισφορά της καθώς και άτομα απο την τοπική Κοινωνία.

Δελτίο Τύπου-ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κορίνθου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ



http://www.star.gr/publishingimages/2014/09/020914170321_1674.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας & Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, σχετικά με τη διόγκωση της παράνομης μετανάστευσης στα νησιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πριν από δέκα ημέρες με βάση τα στοιχεία που έδωσαν  οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος επεσήμανα ότι η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες γίνεται εντελώς ανεξέλεγκτη και ότι με τα σημερινά δεδομένα το 2015 θα φτάσουν στην χώρα μας πάνω από μισό εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες.
Παρά τις σχετικές προειδοποιήσεις, και τις εικόνες ντροπής με τα καραβάνια των προσφύγων που στοιβάζονται κατά εκατοντάδες κυρίως στα λιμενικά καταστήματα και τα αστυνομικά τμήματα των νησιών του Αιγαίου (Μυτιλήνη, Κως, Λέρος κλπ) χωρίς να υπάρχουν στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, καμιά ουσιαστική αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής. Κανένα σχέδιο δεν φαίνεται να έχει εκπονηθεί και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συντονιστούν.
Αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό για τη μετανάστευση έχουμε. Μήπως όμως θα πρέπει να αποκτήσουμε ξανά και μεταναστευτική πολιτική; Ουδείς μπορεί να διαφωνήσει με την ανάγκη αναθεώρησης των ευρωπαϊκών συνθηκών (Δουβλίνο ΙΙ) αλλά αυτό δεν θα μας λύσει τώρα το εφιαλτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Οι μεταναστευτικές ροές που κατακλύζουν τη χώρα μας είναι αδύνατο να ελεγχθούν με βάση τις υπάρχουσες δυνάμεις και υποδομές του Λιμενικού Σώματος και πρέπει άμεσα να ενισχυθούν αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά και άμεσα το πρόβλημα.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα πληγεί άμεσα η καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών μας αλλά και η τουριστική βιομηχανία της χώρας πριν καλά - καλά ξεκινήσει η νέα τουριστική περίοδος.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης,  σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα εθνικά συμφέροντα της χώρας δεν μπορούν να μπουν στο εσωτερικό παιχνίδι των εντυπώσεων. Η θέση μας στο διεθνή ενεργειακό εφοδιασμό συμπίπτει πλήρως με την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δίδει και τις σχετικές εγκρίσεις. Όπως έχει συμβεί με τον αγωγό TAP.
Για το πρόβλημα των ελληνικών αγροτικών μας προϊόντων, την περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και για την οικονομική εκκρεμότητα της ΔΕΠΑ με την Gazprom δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι, όμως, λυπηρό ότι ακούσαμε για πρώτη φορά Έλληνα πρωθυπουργό να καταγγέλλει στο εξωτερικό τις προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας του

Πασχαλιάτικα χιόνια στον Ταρσό του Φενεού


Η Κόρινθος εξασφάλισε παραμονή στην Α1 Κορινθίας - Αγωνία για τρεις - Οι νταμπλούχοι έφαγαν εφτά στα Αθίκια

http://content-aka.feed.gr/filesystem/images/20110304/engine/2011030400655_137624401_type11487.jpg
Με την εμβόλιμη 29η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη , το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.
 Ο ήδη πρωταθλητής (νταμπλούχος) Α.Ο. Ζευγολατιού , αδιάφορος,  έχασε στα Αθίκια με το ευρύ 7 - 2 από τον τοπικό Τενεάτη, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 επικρατούσε, στον Συνοικισμό με 3 - 1 επί  του Πέλοπα Κιάτου. 
Στο  "Κώστας Βυζάς", στο Δερβένι ο Αστέρας και η Θύελλα Πετρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατκός συνέτριψε με 7 - 0 τον ήδη υποβιβασμένο Α.Ο Σπαθοβουνίου.  
Η Κόρινθος στο ΔΑΚ εξασφάλισε στο "παραένα" την παραμονή της στην κατηγορία καθώς επεβλήθει με το "αγγλικό" 5 - 3  επί του ήδη υποβιβασθέντα Ηρακλή Ξυλοκάστρου, κάτι που δεν έχει σιγουρέψη ο Κύψελος μετά την ήττα του με 2 - 1 από τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο. 
Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που πέρασε νικηφόρα με  0 -  1 μέσα από τους Αγίους Θεοδώρους , ρίχνοντας την τοπική ομάδα στο "καναβάτσο" , καθώς ο Ατρόμητος πέρασε πάνω από την διακεκαυμένη με την νίκη του που πήρε με σκορ 2 - 3 , στο Βέλο επί της τοπικής Ελλάδας.
Τώρα η αγωνία παρατείνετε για μία ακόμη  αγωνιστική, την τελευταία, για τις ομάδες των Αγίων Θεοδώρων, του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και του Κύψελου Κορίνθου που δεν έχουν εξασφαλίσει παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστούν για να αποφύγουν  την 14η θέση ή ακόμα και τη μη επισφαλή 13η (σε περίπτωση μη εξασφάλισης ανόδου του ΑΟ Ζευγολατιού στην Γ  Εθνική κατηγορία) και  ακολουθήσουν  Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Α.Ο Σπαθοβουνίου στην Α2 κατηγορία.
 Η 29η αγωνιστική
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 1
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 2 - 1
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ . 2 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ  1 - 1
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 7 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  7 - 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΕΛΟΠΑΣ 3 - 1
 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ  5 - 3



H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 2
9
αγώνες)
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
58
-20

62
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
62
-27

58
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
53
-36

52
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
48
-32

51
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
48
-29

49
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
41
-35

47
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
44
-50

46
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
45
-46

46
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
41
-26

40
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.
34
-39

40
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
47
-49

39
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
45
-45

37
ΑTΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ.
39
-37

36
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
43
-42

34
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
37
-84

19
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
26
--114

3

Η 30η ( τελευταία) αγωνιστική
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ