Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ 46.000 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ



http://www.eea.gr/system/uploads/asset/data/3499/main_OIKONOMOU_OROPOS_6.11__99_.JPGΟ Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν 46.000 παιδιά να βρεθούν εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφυγε αλλά οι πληγές που άφησε δεν λένε να κλείσουν. Θύματα αυτή τη φορά χιλιάδες παιδιά που θα μείνουν εκτός του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς,  παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεA. Αιτία οι τραγικοί χειρισμοί της επικίνδυνης "αριστερής" κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Περίπου 46.000 παιδιά λιγότερα θα βρεθούν εκτός παιδικών σταθμών και μαζί με τους γονείς τους θα βιώσουν την ανεπάρκεια και τους ερασιτεχνισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης που πίστευαν ότι με ψέματα και πειραματισμούς θα κυβερνούσαν. Είναι επιτακτική ανάγκη η υπηρεσιακή κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα που αποτελεί βραδυφλεγή "βόμβα" στα θεμέλια χιλιάδων οικογενειών».