Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μάχη τριών για ένα εισητήριο ανόδου στη Β2 Κορινθίας¨: ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΊΚΟΥ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ & ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy-tEEenusAwBypO3QtwMnJo2h8v2af0BfavzrOFPR3UV6-f2HBkIPtao7hZc4J9In_c8eBVGgMrKQXFxP_RHWh7sLVfJE4f_D-hSe9IsXjQ_XTg8f4MtUr4sCSkQaT9u9hqPIMnRZfp4/s1600/%CE%91%CE%9F%CE%9B%CE%94.jpg
Αύριο Κυριακή πέφτει, μετά το σημερινό φινάλε του πρωταθήματος της Α1 κατηγορίας Κορινθίας , και η αυλαία στο πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Β κατηγορίας Κορινθίας.
Και ενώ στη Β1 κατηγορία τα πάντα έχουν κριθεί ως προς την άνοδο που κερδίζουν οι ομάδες του Αγίου Γεωργίου και ο ΠΑΣ Κλένια,το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος στη Β Κορινθίας εστιάζεται στη Β2 κατηγορία.
Στη κατηγορία αυτή την άνοδο και τον τίτλο του πρωταθλητή έχει εξασφαλίσει ο ΠΑΟ Κουταλά , ενώ το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Α2 κατηγορία διεκδικούν , Προοδευτική Περιγοαλίου, Άρης Βοχαϊκού, ενώ ελπίδες έχει και ο Α.Ο Λυκοποριάς και αναμένεται γερή 90λεπτη μάχη γιά να το κατακτήσουν. Αύριο στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στη Β2 κατηγορία Κορινθίας διεξάγονται δύο ντέρμπι κορυφής. Στις 11 το πρωί στο γήπεδο του Άσσου η Προοδευτική Περιγιαλίου μάχεται με τον ήδη πρωταθλητή της Β2 κατηγορίας ΠΑΟ Κουταλά διεκδικώντας το εισιτήριο  ανόδου,  για το οποίο θα μονομαχήσουν, την ίδια ώρα στο Ζευγολατιό, ο Άρης Βοχαϊκού με τον Α. Ο Λυκοποριάς.

Το ντέρμπι κορυφής από το γήπεδο του Άσσου ανάμεσα στην Προοδευτική Περιγιαλίου και τον ΠΑΟ Κουταλά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση από το GREEKRADIO WEB CHANNEL μέσα από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες, πατώντας επάνω στο σήμα του σταθμού,από τα κινητά σας και τα tablets με τις δωρεάν εφαρμογές ustream & listen2myradio  αλλά και από το  www. live24.gr www.greekradios.gr  αναζητώντας το σταθμό μας.
Ο δικός σας διαδικτυακός σταθμός  στην Κορινθία  για ενημέρωση ,μουσική & sport.

Β1 Κατηγορία
22η αγωνιστική
ΑΟ ΜΑΨΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΟ ΡΟΜΑ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ.-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 0 - 3 α. α.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΣΟΦΙΚΟΥ '05-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Β2 Κατηγορία 
22η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΊΚΟΥ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ.
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ