Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ξύλο και έξι απόβολες στη Λυκοποριά που έχασε την 3η θέση από τη Στιμάγκα


2ος όμιλος
Μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία της Β' κατηγορίας κι αυτό που απομένει να μάθουμε, είναι ποιος θα τερματίσει στην 3η θέση του δευτέρου ομίλου.
Οι Νέοι Στιμάγκας έχουν πλέον το πάνω χέρι, και προβάδισμα δύο βαθμών, καθώς επικράτησαν 1-3 στη Λυκοποριά, σε ένα ματς ντέρμπι με πολύ μεγάλη ένταση και 6 κόκκινες,  και βρίσκονται πλέον στην 3η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει και άνοδο στην Α2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με βολίδα του Παπουτσή, για να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσια η Λυκοποριά με τον Μούγιο, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα της Στιμάγκας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κολινιάτη, ενώ ο Α.Ο. Λ. έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαμεντζελόπουλου Α.Σ.
Στο 87΄ επικράτησε μεγάλη ένταση και συμπλοκή παικτών με απότέλεσμα να αποβληθούν οι Παπαμεντζελόπουλος Α.Γ. και Κεκερής από τον Α.Ο.Λ. και οι  Π. Μόσχος και Λ Μόσχος από τους Νέους.
Στο 95’ οι παίκτες της Στιμάγκας κέρδισαν πέναλτι, σε μια φάση όπου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λυκοποριάς, Ντρέτσα και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κασκαράς, μιας και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Ο Πανιάρας ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κασκαράς απέκρουσε, αλλά ο Κουτσουπιάς πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: Ντρέτσα, Χαραλάμπης (75’ Αλογογιάννης), Κανακάρης, Παπαμεντζελόπουλος Α.Σ., Λύρας, Κασκαράς, Μούγιος, Τοτώνης, Σταύρου, Κάσσιος (72’ Κεκερής), Παπαμεντζελόπουλος Α.Γ.
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Δαρδάνης Φ., Κολινιάτης, Μάλλιος, Δαρδάνης Χ., Μόσχος Π., Βασιλείου (94’ Νούτσης), Σακελλαρίου (70’ Αλινάνι), Κουτσουπιάς, Παπουτσής, Πανιάρας, Μόσχος Λ
 
Στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου, ο Ολυμπιακός Άσσου αν και βρέθηκε πίσω στο α’ ημίχρονο με 0-2, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Δεσποτάκη και κάνοντας την ολική ανατροπή, πήρε τη νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Ζευγολατιού που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Καρσιώτη, όμως να πανηγυρίζουν και μαθηματικά την άνοδο στην Α2, μετά την ήττα της Λυκοποριάς. Στο α’ μέρος η ομάδα του Χρήστου Πετρινιώτη, ήταν πολύ καλύτερη και προηγήθηκε 0-2 με  σκόρερ  τον  Αντωνόπουλο (36’ & 43’).
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 56’ ο Μαυρονάσιος ανατράπηκε από τον Δεσποτάκη που αντίκρισε  κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Βρύνιος, ο οποίος μείωσε σε 1-2 παρά την προσπάθεια του Νικολού. Στο 67’  ο Σοφός με εύστοχο  πέναλτι, που κέρδισε ο Μαυρονάσιος, ισοφαρισε σε 2-2, ενώ το τελικό 3-2 για τον Ολυμπιακό , διαμόρφωσε στο 75’ ο Βρύνιος με κεφαλιά.
 
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ασπρόκαμπος και Ταρσινά ’97 έμειναν στο 1-1, με τέρματα  του Τσαμαδού στο 5΄  γιά τους γηπεδούχους και στο 15' του  Ζαϊμη για τους φιλοξενούμενους.
Τέλος νίκες στα "χαρτιά" πήραν Παμφενεατικός , Απέσσας και Θυέλλα Λεοντίου επί Δάφνης Πουλίτσας, Ατρομήτιυ Μποζικών και Άρατου Βασιλικού, αντιστοιχα
29η αγωνιστική
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.Β. -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 3-2
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 1-3
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛ. - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.
ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ ’97 1-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖ. - ΑΠΕΣΣΑΣ 0-3 α.α.
ΑΡΑΤΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 0-3 α.α.
ΡΕΠΟ: ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ

Η Βαθμολογία
( Σε 29 αγώνες)
1 (1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 72
2 (2) Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ     60
3 (4) ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ        56
4 (3) Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ       54
5 (5) ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ    52 ...

 1ος όμιλος
Η πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλήτρια του ομίλου, Κόρινθος ΄06  κέρδισε τρίποντο στά "χαρτιά" επί του ΠΓΣ Κόρινθος, όπως και τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου επί του ΠΑΟ Κουταλά.
Η Πρόοδος Αγ. Βασιλείου λύγισε με 2-1 τον Αγ. Γεώργιο, ενώ την 3η θέση στον 1ο όμιλο "κλείδωσε" η Δάφνη Εξαμιλίων μετά το ισόπαλο  1 - 1  στο ντέρμπι με την Περαχώρα.
Να επισημάνουμε πως οι δύο 3οι των ομίλων θα δώσουν μπαράζ κατάταξης, που ενδεχομένως να δώσει ένα ακόμη εισιτήριο για την άνοδο, αν προκύψει κάποια κενή θέση από αποχώρηση ομάδας ή κάποια συγχώνευση. Χωρις νικητή και με το ισόπαλο 1 - 1 έληξε και η αναμέτρηση του Ποσειδώνα Κυραβρήσης με τον Αίαντα Αγιονορίου , ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών με το ευρύ 4 -1 επί του Μαψού. Επίσης εντυπωσιακές νίκες με σκορ 4 - 2 πέτυχαν  Αγιάννης και Σοφικό '05 επί ΑΣ. Λουτρακίου και Αστέρα Κορίνθου, αντίστοιχα

 29η αγωνιστική
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. - ΑΟ ΜΑΨΟΥ 4-1
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4-2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 - ΠΓΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-0 α.α.
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 1-1
ΣΟΦΙΚΟ ’05 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡ. 4-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Β. - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝ. 1-1
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 0-3 α.α.

H Βαθμολογία
( Σε 29 αγώνες)
1 (1) ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06            78
2 (2) ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.   70
3 (3) ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 61 ...