Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάτρα: Ένταση σε συγκέντρωση μελών του «Δεν πληρώνω» έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση

Απαιτούν την απελευθέρωση γυναίκας που συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου


Περίπου εβδομήντα άτομα βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όλοι μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και απαιτούν την απελευθέρωση γυναίκας μέλους του κινήματος η οποία συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά από μήνυση που της εχει υποβληθεί στην διάρκεια των χθεσινών κινητοποιήσεων στην περιοχή του Κιάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή οδηγός από την Πάτρα, συμμετείχε στην κινητοποίηση στα διόδια του Ζευγολατιού και δέχθηκε κλήση από την Τροχαία μαζί με αφαίρεση πινακίδων.
Όμως  σήμερα συνελήφθη και τώρα αναζητούνται οι αιτίες και το κατηγορητήριο από τους δικηγόρους του κινήματος, οι οποίοι βρισκονται αυτή την στιγμή στα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών.
Πάντως πριν από λίγο υπήρχε ένταση στο σημείο, ενώ  εχει πάρει θέση και η διμοιρία των ΜΑΤ.

Νίκος Ξανάλατος / thebest.gr

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη παρείχε η ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις, σεβόμενο τη Δικαιοσύνη...


«Ασφαλώς στηρίζουμε τον κ. Ψωμιάδη και ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα τη δικαστική και τη διοικητική περιπέτεια» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είχε δύο φορές τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ψωμιάδη, μια πριν την ανακοίνωση της απόφασης και μία μετά.

Την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όχι όμως στο γραφείο του, αλλά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει στο αεροδρόμιο λίγη ώρα έως ότου αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Ξάνθη, στη Ροδόπη και στον Έβρο.

Στη ΝΔ υπενθυμίζουν πως ο κ. Ψωμιάδης προτού να προχωρήσει στη μείωση του προστίμου είχε τη σύμφωνη γνώμη και της νομικής του υπηρεσίας, ενώ επισημαίνουν πως ο τότε νομάρχης προέβη στην κίνηση αυτή για ανθρωπιστικούς λόγους.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε παράλληλα από τον κ. Ραγκούση να λάβει υπόψη του ότι ο νόμος για τον «Καλλικράτη» ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2011 και δεν έχει αναδρομική ισχύ, όπως και το γεγονός ότι η επιβολή της αργίας διατάσσεται όταν η ποινική παράβαση έχει τελεστεί από πρόσωπο που έχει την ιδιότητα του Περιφερειάρχη κατά το χρόνο που συνέβη η παράβαση.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!...

Στο Αποκαλυπτικό δελτίο τώρα. "Καταπέλτης" ο πρώην εισαγγελέας Σακκάς. Είναι ο μόνος εισαγγελικός λειτουργός που τόλμησε να παραιτηθεί καταγγέλλοντας το πολιτικό σύστημα! "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και το κοινοβούλιο είναι το κεφάλι σε αυτή τη κατάσταση. Θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κοινοβουλίου!"...  Φοβερός και αποφασισμένος να προχωρήσει...


FIMOTRO

Εισβολή του ''Δεν Πληρώνω'' στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου!

Βούτηξαν αντίγραφα κλήσεων που είχαν κοπεί για άρνηση καταβολής τελών διοδίων και τις έκαψαν στο προαύλιο...Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή εγγράφων από το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων, που έφεραν σημαίες «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κιάτου  και απαιτούσαν από τον αστυνομικό σκοπό την επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας (αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών ικανότητας οδήγησης), τα οποία έχουν αφαιρεθεί από παραβάτες για άρνηση καταβολής τελών διοδίων.

Προτού καταφθάσουν οι ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις, άτομα από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο τμήμα και αφαίρεσαν από την αρχειοθήκη αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης, τα οποία έκαψαν στον προαύλιο χώρο, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν.

newsit

H Νέα Γενιά σε Δράση στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

Νέο πρόγραμμα για την υποστήριξη της νεολαίας και του πολιτισμού διοργανώνει ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης μέσα από την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου με το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων που λειτουργεί, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στελεχών και εργαζομένων, φορέων και οργανισμών, στον τομέα της νεολαίας, της εκπαίδευσης  και του πολιτισμού.
Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 10 έως 16 Απριλίου με 25 συμμετέχοντες από την Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Λετονία, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες είναι σύμβουλοι νέων και στελέχη δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών που εργάζονται με ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τη νεολαία και τον πολιτισμό.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που εργάζονται στον τομέα της Νεολαίας και της προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για νέους, αξιοποιώντας σωστά το ανθρώπινο δυναμικό και την ανάπτυξη εργασιών σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Οι Δραστηριότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν  :
Α) Εργασίες του σεμιναρίου εκπαίδευσης στο χώρο του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου.
Β) Επίσκεψη στα προγράμματα εθελοντισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης και στις υπηρεσίες υποστήριξης νέων.
Γ) Επίσκεψη στον Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.
Δ) Επίσκεψη σε αρχαιότητες εντός νομού Κορινθίας.
Το πρόγραμμα αυτό αφορά τη δράση 4.3 Κατάρτιση και δικτύωση, του προγράμματος «Νέα γενιά σε δράση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η χρηματοδότηση του προγράμματος προέρχεται από το Ινστιτούτο Νεολαίας – Εθνική Υπηρεσία των προγραμμάτων Ε.Ε. «Νέα γενιά σε δράση» και «Eurodesk» του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΞ), καλούν όλους τους νέους από 16 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης νέων” του Δήμου μας.
Το “Γραφείο πληροφόρησης νέων ” στεγάζεται στο Κ.Ε.Π. Δ. Ξυλοκάστρου Π. Τσαλδάρη 33. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 9.30 έως 16.30. Τηλ. Επικοινωνίας 2743360300, 6934293191.

Ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε 2 – 1 τον Ηρακλή μέσα στο Ξυλόκαστρο

Με περισσότερη ευκολία, απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας με 2 – 1 μέσα στο Ξυλόκαστρο τον τοπικό Ηρακλή και ισοφάρισε έτσι την ήττα του α’ γύρου. Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, θέση που φάνταζε μακρινό όνειρο στα μισά του α’ γύρου, με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίαζε τότε.
Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3’ όταν ο Μετεβελής χτύπησε φάουλ από πλάγια δεξιά και ο Βορινιώτης με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Το τέρμα αυτό ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια του αγώνα καθώς ο Ηρακλής και οργανώθηκε καλά αμυντικά, είχε μια φλύαρη υπεροχή που σταματούσε στην αμυντική γραμμή του Αστέρα, που δεν έδωσε καμία ευκαιρία στους επιθετικούς του Ηρακλή να σουτάρουν με αξιώσεις προς την εστία του Ζώη. Στο 36’ Ο Γερμάνοφ είχε μια καλή ευκαιρία όταν σούταρε πολύ δυνατά έξω από την περιοχή του Ηρακλή, αλλά ο τερματοφύλακας Κολιμάδης, που έκανε εξαιρετικό αγώνα, απέκρουσε και μάλιστα με το ένα χέρι τον κεραυνό του.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Κρισάφη, που ανάγκασε τον Ζώη να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 66’ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Τσιπάς έκλεψε πονηρά την μπάλα από τον Π. Σαϊσανά και πλάσαρε επιτυχώς τον εξερχόμενο Κολιμάδη. Ακολούθησε και άλλη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα, αυτή τη φορά με τον Γερμάνοφ, που δεχόμενος μια συρτή σέντρα από δεξιά του Πιλιαφά και βρισκόμενος μέσα στη μικρή περιοχή σούταρε άτσαλα πάνω στον Κολιμάδη, που του είχε κλείσει το πεδίο. Ο Αστέρας πλέον έπαιζε πιο σίγουρα και έβρισκε περισσότερους ελευθέρους χώρους, ιδιαίτερα μετά και την αλλαγή του εριστικού Τσέλιου και του συστήματος του Ηρακλή σε 3-4-3. Έτσι δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες και ανέδειξε τον Κολιμάδη σε ήρωα του αγώνα. Στο 79’ λοιπόν, ο Κολιμάδης πρόλαβε και πήρε “την μπουκιά από το στόμα” του Τσιπά, ο οποίος απέφυγε δύο αμυντικούς ξεχύθηκε μόνος του και στο 83΄ νίκησε και πάλι τον Τσιπά που σούταρε από κοντά. Στο 87’ έκλεισε σωστά τον επελαύνοντα από δεξιά Κουτρούλη και τον ανάγκασε να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά της εστίας του. Εκεί αν ο Κουτρούλης γύριζε την μπάλα, υπήρχαν δύο αφύλακτοι συμπαίκτες του που καραδοκούσαν. Σ’ όλο το προηγούμενο διάστημα ο Ηρακλής κέρδιζε στημένες μπάλες, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα Δάνης, Ρούτσης, Βορινιώτης κέρδιζαν τις εναέριες μονομαχίες και έτσι ο Ζώης δεν χρειάστηκε να επέμβει άλλη φορά. Στο 90’ όμως, ο Παπαδημητρίου με ωραίο χαμηλό σουτ έξω από την περιοχή του Αστέρα πέτυχε το τελικό 1 – 2. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ν. Σαϊσανάς απέτυχε να ισοφαρίσει, αφού δεν πρόλαβε για πολύ λίγο μια σέντρα του Τακουμάκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζώης, Βορινιώτης, Μετεβελής, Ρούτσης, Δάνης, Πετρόπουλος, Νιάνγκ, Πιλιαφάς (87' Ψυχογιός), Κουτρούλης, Τσιπάς, Γερμάνοφ.

Εξουσιοδότ​ηση Π. Τατούλη στη διαπραγμάτ​ευση με το ΥΠΕΚΑ. Τιμή στην μνήμη του Γρ. Λαμπράκη

Με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου εξουσιοδοτήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης να διαπραγματευτεί με το ΥΠΕΚΑ στην διαδικασία χωροθέτησης, μετά την επιλογή της όποιας λύσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ομόφωνα εκκρίθηκε επίσης η πρόταση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Δημήτρη Γόντικα να τιμηθεί η μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, θέμα για το οποίο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε την ιδιαίτερη ευαισθησία του στην ιστορία και στο πνεύμα της "Ελευθερίας" στο όποιο βασίστηκε ο αγώνας του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο κ. Τατούλης πρότεινε στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο να γίνει συζήτηση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του, που συμπληρώνονται την επόμενη χρονιά, και να τεθεί θέμα για την δημιουργία Ιδρύματος Γρηγόρη Λαμπράκη το οποίο θα μελετήσει το έργο και τις ιδέες του.

Νέα Δημοκρατία:η πολιτική της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας οδηγεί στην αναστολή λειτουργίας ενός ακόμη Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης, του ΤΕΙ Πειραιά,

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από τον Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Μετά την αναστολή λειτουργίας των δύο ιστορικών Νοσοκομείων της Αθήνας, του Αρεταίειου και του Αιγινίτειου, η πολιτική της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας οδηγεί στην αναστολή λειτουργίας ενός ακόμη Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης, του ΤΕΙ Πειραιά, ενός από τα μεγαλύτερα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Δυστυχώς, τα μεγαλεπίβολα σχέδια του Υπουργείου για την Ανώτατη Εκπαίδευση οδηγούν την τελευταία σε μαρασμό και στην καλύτερη περίπτωση σε υπολειτουργία. Η ουσιαστική αναστολή των τετραετών αναπτυξιακών και οικονομικών προγραμματισμών και η περικοπή των δαπανών δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη στοιχειώδη λειτουργία των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή στο ΤΕΙ Πειραιά.

Διαμαρτυρία της Ελλάδας Βέλου κατά της διαιτητίας

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε η Ελλάς Βέλου στην οποία καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στο Σαββατιάτικο αγώνα (9/4) μεταξύ της Κλένιας και της Ελλάς Βέλου (0 - 2) ζητώντας από τα αρμόδια όργανα να πάρουν τις απαραίτητες απόφάσεις για να μην συμβούν πάλι παρόμοια γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλμπατρος Κόρφου και Α. Ο. Σολωμός εξασφάλισαν την άνοδο στην Α' Κορινθίας

Δύο αγωνιστικές (24η αγωνιστική) πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο πρώτο όμιλο της Β' Κατηγορίας Κορινθίας, ο Άλμπατρος Κόρφου και ο Α. Ο. Σολωμός εξασφάλισαν την άνοδο στην Α' Κατηγορία Κορινθίας  και πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα πάρει το τίτλο του πρωταθλητή αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.
Χθες στο ντέρμπι κορυφής στο Σολωμό η τοπική ομώνυμη  ομάδα επικράτησε με 1 – 0 του Κύψελου Κορίνθου . Με την νίκη της αυτή η ερυθρόλευκη ομάδα του Σολωμού σε συνδυασμό με το άκοπο τρίποντο της επόμενης αγωνιστικής εξασφάλισε την άνοδό του στην Α' κατηγορία Κορινθίας. Άνοδο που εξασφάλισε με τρίποντο χωρίς αγώνα επί του Ολυμπιακού Κορίνθου και ο Αλμπατρος Κόρφου.
Στην Περαχώρα, η τοπική ομάδα επικράτησε με 3 - 2 των Γαλάζιων Νέων σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, ενώ στην Ξυλοκέριζα, ο Εθνικός νίκησε με 5 - 2 τον Αετό Αγγελοκάστρου.  
Στον Άγιο Βασίλειο, η τοπική συνέτριψε με το βαρύ 7 - 0 τον ΠΑΟΚ όπως στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου σάρωσε με 5 - 0 τον ΑΣ Λουτρακίου.
Τελος χωρίς αγώνα πήραν τους τρεις βαθμούς ο Αλμπατρος και ο Τεννεάτης κόντρα σε Ολυμπιακό Κορίνθου και Αστέρα Στεφανίου αντίστοιχα.


Τα αποτελέσματα:
η 24η αγωνιστική
Άρης Κορίνθου - ΑΣ Λουτρακίου                             5 - 0
Σολωμός - Κύψελος                                                  1 - 0
Πρόοδος Αγίου Βασιλείου - ΠΑΟΚ                          7 - 0
Περαχώρα - Γαλάζιοι Νέοι                                       3 - 2
Εθνικός Ξυλοκέριζας - Αετός Αγγελοκάστρου     5 - 2
Τεννεάτης -  Αστέρας Στεφανίου                          3 - 0  α .α.
Άλμπατρος - Ολυμπιακός Κορίνθου                       3 - 0  α. α.



Βαθμολογία:

( Επί 24 αγώνων)

59 - 25
56
54 - 20
56
63 - 14
48
44 - 31
43
51 - 34
42
39 - 28
42
45 - 37
36
36 - 37
34
30 - 30
32
40 - 45
30
39 - 38
28
29 - 43
26
15 - 84
6
6 - 84
3




Στον δεύτερο όμιλο της Β' Κατηγορίας Κορινθίας και μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής ξεκαθαρίζουν σιγά - σιγά τα πράγματα και στην ουρά της βαθμολογίας.
Στην Νεμέα, ο Παννεμεατικός σάρωσε με  5 - 0 τον ουραγό Άρατο Βασιλικού που υποβιβαζεται στην Γ' Κατηγορία. Η ομάδα της Νεμέας αν και έχει εξασφαλίσει την άνοδο θέλει και το πρωτάθλημα καθώς ισοβάθμησε και πάλι στην κορυφή την γειτονική της , Θύελλα Πετρίου, που έχασε με 1 – 0 , εκτός έδρας  από τον  ΠΓΣ Κόρινθος που καιγόταν για τους βαθμούς της  νίκης ξεφεύγοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στα Εξαμίλια, η Κόρινθος '06 νίκησε με 2 - 0 τους Νέους Στιμάγκας οι οποίοι έπεσαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός έχασε από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού με το αγγλικό σκορ 3 - 4.
Στο Κιάτο, η τοπική Αναγέννηση και ο Ασπρόκαμπος μοιράστηκαν  βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 - 1.
Στο Βραχάτι ο Απέσσας Χαλκίου έχασε με  0 - 2 από τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου που καιγόταν για βαθμούς και θέλει ακόμα ένα τρίποντο στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Τέλος, το Σάββατο στον Άσσο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα ο Ολυμπιακός Άσσου επικράτησε με 4 - 1 της Λυκοποριάς.



Τα αποτελέσματα:

24η αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου - Λυκοποριά                    4 - 1
Αναγέννηση - Ασπρόκαμπος                        1 - 1
Παννεμεατικός - Άρατος                             5 - 0
Κόρινθος '06 - Νέοι Στιμάγκας                     2 - 0
Πανκαμαριακός - θύελλα Κάτω Διμηνιού        3 - 4
ΑΠΕΣΣΑΣ - Άρης Αρχαίας Κορίνθου              0 - 2
ΠΓΣ Κόρινθος - Θύελλα Πετρίου                  1 - 0

Βαθμολογια:

( Επί 24 αγώνων)



90 - 13
59
68 - 23
59
37 - 27
38
45 - 41
38
45 - 29
36
57 - 52
36
52 - 49
36
40 - 36
32
27 - 51
29
35 - 51
27
36 - 56
23
27 - 64
22
21 - 54
20
24 - 58
18