Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Νίκησε 2 - 0 τον Πανευρωστινιακό στο Δερβένι ο Πανκαμαριιακός και έπιασε το ρετιρέ

Αυλαία της 12ης αγωνιστικής σήμερα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με 4 αγώνες ( τρεις στον Β1 όμιλο και ένα στο Β2 όμιλο).
Στον Β2 όμιλο στο Δερβένι , ο Πανκαμαριακός επικράτησε του Πανευρωστινιακού με 2 – 0 στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας και με ένα πόντο ξαναπέρασε επικεφαλής στην βαθμολογία. Σκόρερ της ομάδας του Καμαρίου ο συνήθης ύποπτος Σιώζος που κτύπησε δις στο 70΄ και στο 85΄.
Η 12η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή όπου στο Β2 όμιλο ο πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου , ενώ στη Λυκοποριά η τοπική ομάδα μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού . Στο Σολομό ,το Σπαθοβούνι αγωνίζεται με τον ουραγό Παμφενεατικό , ενώ στην Αρχαία Κόρινθος ο τοπικός Άρης φιλοξενεί τον Απέσσα Χαλκίου. Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αγωνίζεται την Θύελλα Λεοντίου, ενώ στον Ασπρόκαμπο η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Κόρινθο ΄06.

Στον Β1 όμιλο η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων σάρωσε με 5 – 0 τον Κύψελο , ενώ στο Συνοικισμό με λευκή ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση του Άρη Κορίνθου με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ στο Αγγελόκαστρο ο Αετός έχασε με 0 -3 από τον Α. Ο. Μαψού.
 Στη Β1, αύριο, η 12η αγωνιστική συνεχίζεται με τον πρωτοπόρο Εθνικό Ξυλοκέριζας να δοκιμάζεται , στα γειτονικά Εξαμίλια, από τους Γαλάζιους Νέους, ενώ στον Κουταλά, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει στο ντέρμπι των ουραγών του ομίλου την ομάδα του Αγιάννη. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες του ΑΣ Λουτράκι με την Δάφνη Εξαμιλλίων, στο ξερό του Λουτρακίου, καθώς και του Τενεάτη Αθικιών με την Περαχώρα , στο γήπεδο Γαλατακίου.