Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συνεδρίαση Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας - 27/2/11




Image
Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου συνεδρίασε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, με θέματα συζήτησης που είχαν ανακοινωθεί μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας τις προηγούμενες ημέρες. Στη
συνεδρίαση, πλην των μελών της νομαρχιακής μας επιτροπής συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κορινθίων Ν. Κούτουλας, η υπεύθυνη Γυναικών ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών και μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.
Κατόπιν της συζήτησης που αναπτύχθηκε και ολοκληρώθηκε περίπου στις 5 μμ:
•    Αποφασίστηκε η αναδοχή παιδιού από τρίτες χώρες από την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας (σε συνεργασία με την Actionaid). Λεπτομέρειες για τη δράση θα ανακοινωθούν μέσω του site μας τις επόμενες ημέρες.
•    Η ώρα λειτουργίας των γραφείων της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας μεταβάλλεται. Πλέον τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε Παρασκευή 7-10 μμ. Ταυτόχρονα, θα οριστούν ώρες λειτουργίας των γραφείων από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τουλάχιστον έως την ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών. Οι ώρες αυτές θα ανακοινωθούν από το site της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου (www.dapkorinthou.gr).
•    Αποφασίστηκε η επίσκεψη της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στα νέα γραφεία της Ν.Δ. εντός των επόμενων ημερών. Λεπτομέρειες για την επίσκεψη θα ανακοινωθούν μέσω του site μας τις επόμενες ημέρες.
•    Αποφασίστηκε η επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στη Γκούρα Κορινθίας. Λεπτομέρειες για τη δράση θα ανακοινωθούν μέσω του site μας τις επόμενες ημέρες.
•    Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», η διάθεση 50 τεμαχίων κάθε τριμηνιαίας έκδοσης του περιοδικού «ΦιλελεύθερηΈκφραση» στην ΟΝΝΕΔ
Κορινθίας.
•    Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και τη δομή και λειτουργία της οργάνωσης το επόμενο διάστημα.

Η ατομική ευθύνη του καθενός μας να συμμετέχουμε
στην επανάσταση Ελπίδας που ξεκινά,
ταυτίζεται με την υποχρέωσή μας να είμαστε
πρωτοπόροι στις εξελίξεις που έρχονται.

ΟΝΝΕΔ Κορινθίας