Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στoν Αχλαδόκαμπο- Ένας νεκρός και δύο τραυματίες



Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 στην περιοχή του Άργους.
Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το ατύχημα συνέβη όταν ο συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο Άργους-Τρίπολης εκτροχιάστηκε για άγνωστους λόγους, 500 μέτρα πριν από το σιδηροδρομικό σταθμό του Αχλαδόκαμπου ,στην περιοχή της Ανδρίτσας.
Στην υπ' αριθμό 1429 αμαξοστοιχία ,την οποία αποτελούσαν η μηχανή και ένα βαγόνι το οποίο και ανετράπη,επέβαιναν 7 άτομα, (4 επιβάτες και 3 μέλη του προσωπικού )εκ των οποίων τρία εγκλωβίστηκαν.
Στην περιοχή, η οποία είναι δύσβατη, έσπευσαν συνεργεία του ΟΣΕ για τον απεγκλωβισμό των επιβατών , μία ομάδα της ΕΜΑΚ και σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες με επικεφαλής τον αντιπύραρχο περιφερειάρχη των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου Χρήστο Ψυχογιό. Κατά τη διαδικασία του απεγκλωβισμού, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των επιβαινόντων κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι δύο εγκλωβισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης,καθώς είναι τραυματισμένοι στον ώμο και στη μέση αντιστοίχως.Τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος διερευνώνται..

Πρόκριση στους 8 για τον Πανευρωστινιακό



Στα πλαίσια της Δ’ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας ο Πανευρωστινιακός επικράτησε με 2 – 1 του Ισθμιακού και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου. Η ομάδα των Ροζενών πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τόλη στο 20’. Στην επανάληψη αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία κινήσεων, ο Ισθμιακό ισοφάρισε με γκολ του Αμπαδιωτάκη στο 75’. Πέντε λεπτά αργότερα ,στο 80’ ο Βλάχος με πλασέ έδωσε τη νίκη πρόκριση στον Πανευρωστινιακό
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Ζίζηλας, Λάμα Α. (69’ Λάμα Χ.), Μανοδήμος, Πετούμενος, Τόλης, Μελισσαρόπουλος (45’ Ραζής), Στεφανάκος, Δορλης Γ., Βλάχος, Καϊτσας Σπ. (Δορλης Μ.)

*Βαρύ πυροβολικό αποδείχθηκε ο ΠΑΣ Κλένια , καθώς επικράτησε με 9 - 1 της Θύελλας Πετρίου, που αγωνίστηκε με την … τρίτη ενδεκάδα, μιας και το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με τον Παννεμεατικό. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπαλάφας, Γεώργαρης Χ. (2), Μπαστούνης, Ρουμειλώτης Ν. (3), Δράκος, Παπαχρήστου, ενώ το γκολ της τιμής για το Πετρί πέτυχε ο Γιαννούλης.

*Ο Α. Ο. Λουτρακίου «φιλοδώρησε» εκτός έδρας με 4 – 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και συνεχίζει στους «8» της διοργάνωσης με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κολλιάκο και Χρυσαφίδη, οι οποίοι και σημείωσαν από 2 γκολ ο καθένας.

Τα αποτελέσματα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ           0 - 4
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                          2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                             9 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                    1 - 0

Πάγωσε το Παρίσι

Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων στο Παρίσι, που προκάλεσαν χάος στα αεροδρόμια και την κίνηση στους δρόμους

Χιλιάδες άνθρωποι παρέμειναν αποκλεισμένοι στη διάρκεια της νύχτας σε αεροδρόμια, δρόμους ή χώρους εργασίας στην περιοχή του Παρισιού εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων που προκάλεσαν χάος.

Το μεγάλο διακύβευμα


ΑΡΘΡΟ: Χρήστος Μίχαλος / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Eχουμε πλέον εισέλθει σε κρίσιμη φάση. Οι «εύκολες» λύσεις με περικοπές μισθών και συντάξεων, με τα «γνωστά θύματα», τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, στο βωμό της δημοσιονομικής προσαρμογής δεν αποδίδουν πλέον.

Τα πρώτα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας, για τον νέο επενδυτικό νόμο

Eλλάδα: Τα πρώτα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας, για τον νέο επενδυτικό νόμο
O επενδυτικός νόμος που εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργικό συμβουλιο ''σε αρκετά σημεία, επαναλαμβάνει ρυθμίσεις του προσχεδίου της κ. Κατσέλη και σε ορισμένα άλλα, υιοθετεί προτάσεις που η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει εδώ και μήνες, για έμφαση στα φορολογικά κίνητρα''.
    Αυτό ανέφερε ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης σε δήλωσή του σχετικά με τον νέο επενδυτικό νόμο. Όπως είπε:

Σημαντικά μειωμένες οι αποδοχές των εργαζομένων στον ΟΣΕ

Δραματικά μειωμένες θα είναι οι αποδοχές των εργαζομένων στον ΟΣΕ, σύμφωνα με την πρόταση της διοίκησης του Οργανισμού για τις νέες συμβάσεις που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2011. Όπως προκύπτει από το κείμενο της πρότασης, όσοι θα προσέλθουν στο εξής να εργαστούν στον ΟΣΕ θα είναι χωρίς ειδικά, επιδόματα και δευτερεύουσες απολαβές και με βάση τον κατώτατο μισθό των 740 ευρώ της εθνικής συλλογικής σύμβασης

«Κλείδωσε» η πρώτη θέση αντιδημάρχου Αιγιάλειας. Ο Βασίλης Φιλιππόπουλος αναλαμβάνει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας




Η πρώτη θέση αντιδημάρχου Αιγιάλειας που έχει «κλειδώσει» είναι και επισήμως αυτή του Βασίλη Φιλιππόπουλου που αναλαμβάνει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε συνάντηση που είχε η δημοτική ομάδα του Στάθη Θεοδωρακόπουλου στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, κατά την οποία συζητήθηκαν πολλά τρέχοντα θέματα ενώ έγινε μία πρώτη συζήτηση για το ποιοι μπορούν να αναλάβουν τις θέσεις των επτά αντιδημάρχων και του προέδρου του Δ.Σ.
Πολλά και διάφορα είναι τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται ότι έχουν οριστικοποιηθεί για τις περισσότερες από αυτές τις θέσεις, πέραν όμως της ανάληψης καθηκόντων του κ. Φιλιππόπουλου από το νέο έτος, δεν υπάρχει κάτι επίσημα ανακοινώσιμο, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στα «Νέα της Αιγιάλειας» ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος:

Παράταση λειτουργίας ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2011


Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2011 η λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, με το υφιστάμενο καθεστώς που τους διέπει.
Αυτό προβλέπει, μεταξύ άλλων τροπολογία την οποία υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Οικονομικών και Πολιτισμού η οποία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για την ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης.

Συνέντευξη της Κατερίνας Φαρμάκη στην Τζένη Σουκαρά


 Εφʼ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βουλευτής κα.Κατερίνα Φαρμάκη στην δημοσιογράφο κα. Τζένη Σουκαρά στο Super TV, πάνω σε θέματα της επικαιρότητας, καθώς και  σε  ειδικότερα τοπικά θέματα που απασχολούν την Κορινθία.

  
ΕΡ: ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ;
   

Ενταφιάστηκαν και πάλι οι σοροί του Νικολάε και της Έλενας Τσαουσέσκου


Ο (προηγούμενος) τάφος του Τσαουσέσκου   (Φωτογραφία:  Reuters )
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Οι σοροί του πρώην ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου και της συζύγου του Έλενας, οι οποίοι εκτελέστηκαν τα Χριστούγεννα του 1989, ενταφιάστηκαν σε νέο τάφο στο Βουκουρέστι, σχεδόν πέντε μήνες μετά την πραγματοποίηση εξετάσεων DNA που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά τους. Το ζεύγος ενταφιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο στρατιωτικό νεκροταφείο Γκεντσέα, ανέφερε αξιωματούχος.
Η επιτύμβια στήλη γράφει: «Νικολάε Τσαουσέσκου, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Ρουμανίας, 1918-1989, Έλενα Τσαουσέσκου, 1919-1989».
Οι σοροί των Τσαουσέσκου είχαν εκταφεί τον Ιούλιο για τεστ DNA τα οποία είχαν απαιτήσει οι συγγενείς τους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

ΣΟΚ στο Βραχάτι. Έπιασαν 51χρονο για αποπλάνηση 9χρονου κοριτσιού!


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Βόχας η σύλληψη, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου ενός 51χρονου ατόμου, για αποπλάνηση ανηλίκου. Η σύλληψη έγινε στις 21:50 το βράδυ της Τετάρτης (08-12-2010) στο Βραχάτι.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 51χρονος , θώπευσε ανήλικο κορίτσι ηλικίας 9 ετών και της πρότεινε να ενεργήσουν ασελγείς πράξεις. Η μικρή όμως κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στο σπίτι και μίλησε στους γονείς της. Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία και ύστερα από λίγο, έγινε η σύλληψη του 51χρονου.Τα επόμενα επεισόδια της υπόθεσης θα παιχτούν ενώπιον του εισαγγελέα Κορίνθου.

Συνελήφθη για κλοπή μετά από καταδίωξη στο Ξυλόκαστρο

Στις 02:15΄ σήμερα τα ξημερώματα στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -32- ετών ο οποίος μαζί με μη συλληφθέντα συνεργό του κατόπιν καταδίωξης κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμών του δράστη που διαφεύγει της σύλληψης.

Το MARE και η ιστορία του…

Μαρίνα Ξυλοκάστρου - Mare Paradiso

Δελτίo Τύπου

Η θέση του δημοτικού καταστήματος MARE στην «καρδιά» της μαρίνας Ξυλοκάστρου και στον ανοικτό χώρο της περιοχής του αναπλασμένου Σύθα, το έκανε πασίγνωστο σε όλους μας.Στα 15 χρόνια περίπου της λειτουργίας του, πάρα πολλοί επισκέπτες και ντόπιοι ήπιαν τον καφέ τους, διασκέδασαν και απόλαυσαν το τοπίο και τον Κορινθιακό κόλπο.

Επείγουσα Έκκληση για Αιμοπετάλια

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (Θεσσαλονίκη) νοσηλεύεται ο μικρός αθλητής της Αναγέννησης Ρυσίου, Κωνσταντίνος Ακριτίδης (10 ετών) που πάσχει από οξεία λευχαιμία. Έχει άμεση ανάγκη αιμοπεταλίων ομάδας αίματος Α (+).

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν να απευθυνθούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (τηλ. αιμοδοσίας 2310993405).

Πηγή : Help

Η κυβέρνηση των δοτών υπουργών


Στιγμιότυπα από την εκπομπή του Kontra channel

ΠΗΓΗ: politis-gr.com

Nigel Farage: ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ; Video σοκ !!

Δείτε το V I D E O !!!!!

ΠΗΓΗ: focus-on.gr

Η τακτική σωματική άσκηση προστατεύει από το κρυολόγημα

Γυμναστείτε τακτικά και πείτε αντίο στο κρυολόγημα


Οι ανθρωποι που γυμνάζονται συχνά, είναι λιγότερο πιθανό να κρυολογήσουν ή, όταν κρυολογούν, τα συμπτώματά τους είναι πιο ελαφριά, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο British Journal of Sports Medicine.

Ο σοσιαλισμός είναι πραγματικότητα


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο πατέρας θα ένιωθε περήφανος για τον γιο που επιτέλους τα κατάφερε. Ο σοσιαλισμός στην πράξη πλέον στην Ελλάδα καθώς όλοι μπορούν να ελπίζουν στην ισότητα προς τα κάτω που προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση του Γιωργάκη με τα 740 ευρώ μισθό.

Στηρίζουμε τους νέους οικονομολόγους


Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2010Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας είναι ο θεσμοθετημένοs οικονομικόs σύμβουλοs της χώρας και παράλληλα ο επίσημος φορέας έκφρασης των Ελλήνων  οικονομολόγων. Οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλο το φάσμα των  θεμάτων που σχετίζονται με το πεδίο της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και των επαγγελματικών προβλημάτων του κλάδου.

Ειδική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την Δευτέρα στο Ξυλόκαστρο

Ο πρόεδρος του Δημοτιικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου Διονύσης Λογοθέτης καλεί (ειδική) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 19.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 παρ. 2 και 163 παρ. 4 του Ν. 3463/06 (Ν.Δ.Κ.Κ) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το εξής:

΄Εγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου, για την χρήση έτους 2009.-

ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΙ΄ΑΠ΄ ΤΟ ΝΕΡΟ !


Του Στέλιου Μάρκελλου
υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας

Ξεκινά και φέτος το μάζεμα της κορινθιακής ελιάς. Κάθε χρόνο, όλο και ένα κομμάτι του εαυτού μας από βαθύτατες θύμισες το αφήνουμε πίσω. Δεδομένη κιαυτό το έτος η άριστη ποιότητα και ποσότητα της ελαιοπαραγωγής. ΟΜΩΣ, η τιμή του λαδιού στην αγορά αρχίζει απ τα δύο περίπου euro΄ το κιλό !

”ΧΑΡΑΜΙ” ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αθήνα Κόρκα
πρ.Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας
«Τι μας περιμένει άραγε; Τι περιλαμβάνει ο Προϋπολογισμός για το 2011;
Περιλαμβάνει πρόσθετους φόρους, πρόσθετες και ακόμη μεγαλύτερες περικοπές, τόσο που τα επώδυνα μέτρα για χαμηλόμισθους- χαμηλοσυνταξιούχους, που ελήφθησαν το 2010, να φαντάζουν… πολύ ελαστικά μπροστά σε αυτά που επίκειται.
»».

Οι πυροσβέστες στους δρόμους σήμερα. Διεκδικούν οικονομικά και θεσμικά αιτήματα


Πανελλαδική διαμαρτυρία έχουν κηρύξει για σήμερα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, με συγκέντρωση στις 11:30 στην Πλατεία Ομονοίας και πορεία ( αυτή την στιγμή) στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια στη Βουλή.
Οι πυροσβέστες ζητούν να μη γίνουν περικοπές δώρων, επιδομάτων, μισθών, συντάξεων, την απόσυρση των "αντιασφαλιστικών" νομοσχεδίων.
Την αναστολή έκδοσης του Π.Δ. για τον νέο κανονισμό μεταθέσεων
Την αναστολή εφαρμογής του 12ώρου ως ωράριο εργασίας και της διευθέτησης του εργασιακού χρόνου
Την άμεση πρόσληψη 2.000 μονίμων πυροσβεστών και την κάλυψη των οργανικών κενών θέσεων με χρονοδιάγραμμα διετίας
Την πληρωμή των οφειλόμενων ρεπό
Την καταβολή του δασικού επιδόματος και των οδοιπορικών εξόδων
Την άμεση αναστολή κατάργησης πυροσβεστικών σταθμών και πυροσβεστικών κλιμακίων.
Χορήγηση αποζημίωσης στους τραυματισθέντες πυροσβέστες εν ώρα υπηρεσίας
Χορήγηση των γονικών αδειών και των διευκολύνσεων σε πυροσβεστικούς υπαλλήλους με οικογενειακές υποχρεώσεις

Στού Δεκέμβρη στις 9...

Ax Αννούλα του χιονιά         γιά τη γιορτή σου χρόνια πολλά.

Νίκος Ταγαρας :Παρ' ότι σε λίγες ημέρες παραδίδει , στην Κορινθία συνεχίζονται τα έργα

 Συνεχίζονται τα έργα στη Νομαρχία Κορινθίας ,λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Ταγαράς παραδώσει τα κλειδιά στο νέο θεσμό..
Αναφερόμαστε σε έργα που   έχουν προγραμματιστεί , έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται κανονικά, καθώς επίσης  κι αυτά που έχουν προγραμματιστεί και βρίσκονται στο στάδιο των διαδικασιών και των δημοπρατήσεων...
 Ενα απο αυτά ,ο δρόμος Λαύκα -Διάσελο - Μοσιά,έργο που σιγά σιγά ολοκληρώνεται ,αφου μπαίνει στην τρίτη και τελική του φάση. . Παράλληλα, στις 28 Δεκεμβρίου δημοπρατείται και το έργο της παράκαμψης των Τρικάλων του Δήμου Ξυλοκάστρου, ένα έργο προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, που θα λύσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή ,αλλά και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξή της, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν καθαρά τουριστικό προορισμό…
    

Σας έχουν πει ότι δεν άκουσαν το τηλέφωνο;

Εννέα στους δέκα ανθρώπους αγνοούν σκόπιμα τις τηλεφωνικές κλήσεις από φίλους και μέλη της οικογένειας τους . Αντίθετα όταν τους καλούν... συνάδελφοι ή απλά γνωστοί σηκώνουν αμέσως το ακουστικό! Οι καθηγητές του τμήματος ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο Salford ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη μελέτη αυτή για λογαριασμό της εταιρίας ανακύκλωσης συσκευών τηλεφώνου Mopay. Ανακάλυψαν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο προέρχεται από στενούς φίλους και σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν ανταπόκριση!

Στους «16» του Champions League Ρόμα και Άρσεναλ

Αρσεναλ, Σαχτάρ και Ρόμα στους «16»
Άρσεναλ και Ρόμα «σφράγισαν» τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «16» του Champions League μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 3-1 της Παρτιζάν στο Λονδίνο, ενώ οι Ρωμαίοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Ρουμανία με την Κλουζ.

EKKΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ

 

Μια μεριδα ατομων απο την εταιρεια ατλαντικ κατεφυγε σε επισχεση εργασιας απο τις 06/12/2010 για να μην κανει μαυρα χριστουγεννα. Ζηταμε την αμεση καταβολη των δεδουλευμενων (3 μηνων και τρεχει και ο τεταρτος) καθως και το δωρο των χριστουγενων