Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ




Κύριε Πρόεδρε,
Κύριες και κύριοι, αγαπητοί συμπατριώτες, σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή σας. Η Αρκαδία μας, η Τρίπολη πρωταγωνιστεί στην πορεία της νίκης.
Εμείς εδώ στο Μοριά ταυτίσαμε τη ζωή μας, με την αξιοπρέπεια την υπερηφάνεια και την εντιμότητα. Δώσαμε αγώνες για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας. Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία των ιδανικών μας.

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ


Γραφείο τύπου

Ο πολιτικός των μνημοσύνων και των μνημονίων, ξαναχτύπησε.

Για ακόμα μια φορά ακολούθησε το γνώριμο δρόμο του μονόλογου, και δεν συμμετέχει στην προγραμματισμένη κοινή εμφάνιση του με το Δημ. Δράκο στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Η Πελοπόννησος έχει Περιφερειάρχη, το Δημήτρη Δράκο και η Αργολίδα Αντιπεριφερειάρχη, το νυν νομάρχη της, Βασίλη Σωτηρόπουλο

Η Πελοπόννησος έχει Περιφερειάρχη, το Δημήτρη Δράκο και η Αργολίδα Αντιπεριφερειάρχη, το νυν νομάρχη της, Βασίλη Σωτηρόπουλο. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που εξέπεμψαν το βράδυ της Κυριακής 31/10 οι κάτοικοι της Αργολίδας που συγκεντρώθηκαν κατά εκατοντάδες στην αίθουσα «Πανταζής Ρουαγιάλ» προκειμένου να ακούσουν στην κεντρική προεκλογική ομιλία τους για τις Περιφερειακές Εκλογές, τον επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Μαρία Καράγιωργα : «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ»


Αγαπητοί Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα σχεδόν πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και θεώρησα σκόπιμο να απευθυνθώ σε εσάς που με τιμήσατε δύο φορές εκλέγοντας με ως Νομαρχιακή Σύμβουλο.
Στα 8 χρόνια της παρουσίας μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προσπάθησα πρώτα από όλα να υπερασπιστώ το συμφέρον της Κορινθίας.
Κατέθεσα τη γνώμη μου τόσο στο Νομαρχιακό Συμβούλιο όσο και στον τοπικό Τύπο για σειρά θεμάτων με έμφαση στην περιβαλλοντική ευαισθησία αλλά και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με τα κοινά αλλά αν και για προσωπικούς λόγους αποφάσισα να μην συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές . Πιστεύω ότι η δύσκολη εποχή στην οποία εισερχόμαστε έχει ανάγκη πρώτα από όλα από διαφάνεια στην πολιτική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου.

Η περιοδεία του Πετρου Τατούλη στη Μεσσηνία


Συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του στο νομό Μεσσηνίας την Κυριακή 31 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Κοπανακίου. Συνομιλώντας με τους εμπόρους και τους περαστικούς, ο κ. Τατούλης δεσμεύθηκε ότι μετά τις εκλογές, ως νέος Περιφερειάρχης θα ξεκινήσει αμέσως την εφαρμογή του προγραμματικού σχεδιασμού και δε θα αφήσει να πάει χαμένη ούτε μια μέρα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Σήμερα Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», Δημήτρης Σκούρας , θα μιλήσει , στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού του στην Αθήνα , στις 19,30 στο θέατρο Βρετάνια ( Πανεπιστημίου 7 τηλ. 2103221579) προς τους εν Αθήναις ετεροδημότες Ευρωστινίους και Ξυλοκαστρίτες όπου θα τους ανακοινώσει το Πρόγραμμα του Συνδυασμού του

Αλλαγές ομιλιών Συμπολιτείας

Δυστυχώς, παρ' όλες τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε οι κεντρικές ομιλίες των συνδυασμών να γίνουν διαφορετικές μέρες και οι κ.κ. Κλαδούχος και Σκούρας θα μιλήσουν ταυτόχρονα την Παρασκευή στο Ξυλόκαστρο.
Για να μη γίνει το ίδιο και με τις ομιλίες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΡΑΧΝΟΥ 7μμ
ΠΙΤΣΑ 8μμ

ΤΡΙΤΗ 2/11/2010
ΜΕΛΙΣΣΙ 6:30μμ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/2010
ΚΑΜΑΡΙ 7μμ
ΛΟΥΤΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΤΣΑΛ" 8μμ

ΠΕΜΠΤΗ 4/11/2010
ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 8μμ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11/2010
ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 8μμ

sympolitia.blogspot.com

Μαζί Αντώνης Σαμαράς και Δημήτρης Δράκος σήμερα στην Τρίπολη


Μήνυμα νίκης για τις Περιφερειακές Εκλογές Πελοποννήσου στις 7 Νοεμβρίου και πνοή ελπίδας για ολόκληρη την Πελοπόννησο πρόκειται να δοθεί σήμερα, Δευτέρα 1/11/2010, στις 7.30 μμ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, όπου θα πραγματοποιήσει μεγάλη ανοικτή προεκλογική ομιλία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με τη παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, των πέντε περιφερειαρχών και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Νίκος Ταγαράς: «Είμαστε ανθρώπινοι, δημιουργικοί, χωρίς μεγάλα λόγια»



Το Καμάρι, το Λουτρό τα Πιτσά και το Ξυλόκαστρο επισκέφθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, ο Νομάρχης και Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησος» του Δημήτρη Δράκου, Νίκος Ταγαράς.
Ο Νίκος Ταγαράς είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους ζεστά και ανθρώπινα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις δυσκολίες που περνά σήμερα η χώρα μας, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης της Κορινθίας και της Πελοποννήσου. Εκτενής υπήρξε η αναφορά του Νίκου Ταγαρά στα έργα, που υλοποιήθηκαν την τελευταία οκταετία στο Δήμο Ξυλοκάστρου. Χωρίς μεγάλα λόγια λειτούργησε τα οκτώ χρόνια της νομαρχιακής του θητείας. Επέλεξε το δρόμο των έργων και της υλοποίησης των δεσμεύσεων του προς τους πολίτες. Σημαντική δέσμευση που υλοποιήθηκε είναι η Λιμνοδεξαμενή των Πιτσών. Το Μάρτιο του 2006, επετεύχθη η χρηματοδότηση για την κατασκευή ταμιευτήρα χωρητικότητας 300.00 κ.μ. ο οποίος κατά τους χειμερινούς μήνες αποθηκεύει το νερό δύο χειμάρρων και αγωγού μεταφοράς προς το αρδευτικό δίκτυο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Πιτσών (ΤΟΕΒ), που είναι και ο τελικός αποδέκτης και χρήστης του μεγάλου αυτού έργου. Το έργο δημοπρατήθηκε τον Απρίλιο του 2006 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του, οι οποίες ολοκληρώθηκαν το Μάιο του 2006. Το έργο της κατασκευής της Λιμνοδεξαμενής είναι το μοναδικό αυτού του είδους που εκτελέστηκε από το Περιφερειακό Πρόγραμμα του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και ουσιαστικά έχει πιλοτικό χαρακτήρα. Λύνει το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, το οποίο έχει άμεσες συνέπειες στην αγροτική παραγωγή, αξιοποιώντας νερό που κατέληγε στη θάλασσα. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.408.000 ευρώ.
Μικρότερα έργα εγγειοβελτιωτικού χαρακτήρα, συνολικού προϋπολογισμού 145.300 ευρώ ολοκληρώθηκαν στο Καμάρι, το Ξυλόκαστρο και τα Πιτσά, στηρίζοντας τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής.
Το Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας είναι από τα σημαντικότερα έργα ανάπτυξης του νομού. Με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, κατασκευάστηκαν και προγραμματίζονται έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.417.000 ευρώ, που έδωσαν νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή και έβαλαν σε τροχιά ανάπτυξης τον ορεινό όγκο της Ζήρειας. Παράλληλα με το Αθλητικό και Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας, σημαντικές είναι και οι παρεμβάσεις που έγιναν στο οδικό δίκτυο του βουνού. Το 2007 ολοκληρώθηκε η συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Τρίκαλα, Οροπέδιο, Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ. Το 2009 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση κατασκευής του περιφερειακού δρόμου των Τρικάλων, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Το Νοέμβριο του 2010 δημοπρατείται η ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου Τρικάλων, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ. Εκπονείτε η μελέτη για την κατασκευή του νέου δρόμου Ξυλόκαστρο, Χαρτσιάνικα στον άξονα Ξυλόκαστρο, Τρίκαλα μήκους 7,5 χ.λ.μ, ο οποίος θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση των κατοίκων των ορεινών χωριών και στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Το κόστος της μελέτης είναι 150.000 ευρώ. Για συντηρήσεις και βελτιώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ξυλοκάστρου, δαπανήθηκαν συνολικά 6.427.800 ευρώ. Στο τομέα της εκπαίδευσης, για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Πιτσά και το Ξυλόκαστρο, δαπανήθηκαν συνολικά 400.000 ευρώ. Για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Ξυλόκαστρο δαπανήθηκαν 30.000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που ολοκληρώθηκαν και εκτελούνται στο Δήμο Ξυλοκάστρου, αγγίζει τα 12.716.835 ευρώ.
Ο Νίκος Ταγαράς πιστεύει στον άνθρωπο και σε αυτόν απευθύνεται από καρδιάς, γι’ αυτόν δημιουργεί, στοχεύει, υλοποιεί. Με σεβασμό και έργα ανάπτυξης για την Κορινθία.

Ο Νίκος Ταγαράς σήμερα Δευτέρα , το πρωί περιόδευσε στην αγορά του Κιάτου , ενώ το απόγευμα επισκέπτεται τα χωριά

ΣΤΕΦΑΝΙ 17:00
ΑΛΑΜΑΝΟ 17:45
ΕΞΑΜΙΛΙΑ 18:15
ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑ 19:00

O ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗ «ΦΟΒΑΤΑΙ» ΤΑ DEBATE



Αφού προχώρησε σε απανωτές ακυρώσεις ζωντανών τηλεοπτικών συζητήσεων πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη Δράκο, χρησιμοποιώντας τόσο φαιδρές δικαιολογίες που προκάλεσε ακόμη και δύο δημοσιογράφους της πρωϊνής ζώνης να βγουν επώνυμα και να τον στηλιτεύσουν ότι «έχει πάρει ψηλά τον αμανέ», ο Πέτρος Τατούλης ακύρωσε και το τελευταίο debate, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.

Ο υποψήφιος της κυβέρνησης και του Καρατζαφέρη φοβάται να βγει και να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο διαλόγου και επιχειρημάτων. Φοβάται να σταθεί απέναντι στο Δημήτρη Δράκο και να μετρηθούν πολιτικά και αυτοδιοικητικά μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης. Φοβάται να δείξει την αυτοδιοικητική και πολιτική του γύμνια.

Ο Πέτρος Τατούλης δεν ξέρει την Αυτοδιοίκηση, ούτε και έχει πρόταση και πρόγραμμα για την Πελοπόννησο. Απλά, βλέπει την Περιφέρεια ως μία στάση τράνζιτ, στο ταξίδι της πολιτικής του ματαιοδοξίας, με στόχο να ξαναβρεθεί στα v.i.p. σαλόνια της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Περιφέρει σαν μπαλωμένο λάβαρο τον ισχυρισμό του περί της δήθεν ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, ενώ είναι «ο σερβιτόρος» -όπως τον αποκάλεσε δημόσια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- της κυβέρνησης του μνημονίου και του ΔΝΤ.

Εμείς νοιαζόμαστε για τον τόπο. Έχουμε όραμα και κάνουμε πράξη τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Από την άλλη μεριά, ο Π. Τατούλης ψάχνει πανικόβλητος να καλυφθεί από τα συντρίμια του μύθου του που καταρρέει. Αν έχει την παραμικρή ιδέα ή πρόταση γύρω από την Αυτοδιοίκηση και την Πελοπόννησο, πέρα από τις αόριστες εκθέσεις ιδεών που χρησιμοποιεί ως «πρόγραμμα», τον προκαλούμε και τον προσκαλούμε για απευθείας αντιπαράθεση σε μέρα, ώρα, μέρος και ακροατήριο στα οποία από κοινού θα συμφωνήσουμε. Αλλιώς, παραδέχεται ότι το μόνο για το οποίο αγωνιά τούτη την ώρα είναι η βαριά ήττα του, να μη γίνει πανωλεθρία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του
συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Ομιλία του Γιώργου Δέδε σήμερα στη Νεμέα , Αύριο η κεντρική προεκλογιή ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο

"Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες θα δώσει ομιλία τη Δευτέρα 01 Νοέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέμεας στις 8 μμ."


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης σας προσκαλεί στην Κεντρική Ομιλία του Συνδυασμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 8.30 μμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου.
Τον κ. Τατούλη θα προσφωνήσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες.

Κούρσα για δύο στον 6ο Ομιλο

Ο Αστέρας Αμαλιάδας και η Καλαμάτα ξέφυγαν κι άλλο από τους διώκτες τους και πλέον η πρώτη θέση του ομίλου και η άνοδος θα παιχτεί ανάμεσά τους. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, με τον Στάυρο Γκέρτσο να ανοίγει το σκορ με το 14ο φετινό του γκολ, πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα του Εθνικού Σαγέικων στην έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Η Καλαμάτα με το ίδιο σκορ κέρδισε εντός έδρας την Εράνη Φιλιατρών και πέτυχε την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι ένα βαθμό πίσω από τον Αστέρα, έχοντας το πλεονέκτημα ότι έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Τέλος, εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μαχαιράδου, κερδίζοντας στην έδρα του με 4-0 τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ/4-0
ΚΡΟΚΕΕΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ/2-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΑΧΑΪΚΗ/1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/0-3
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ/3-0
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ/1-1
ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ/3-0
ΖΑΒΛΑΝΙ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ/1-0
Ρεπό: Σπάρτη

Η Θήβα πέρασε με 1 – 0 από το Λουτράκι . Ο Πέλοπας νίκαγε 3 – 1 αλλά έχασε με 3 – 4 στην Τρίπολη

Το δικό της σερί συνεχίζει η πρωτοπόρος Θήβα, που έκανε το έξι στα έξι έπειτα από την νίκη της με 1-0 στο Λουτράκι επί του τοπικού ΑΟ Λουτρακίου χάρη στο τέρμα του Περγάλη στο 6’. Στο 49’ μάλιστα έχασε και πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Πλούμπη να λέει «όχι» στον Παπαδόπουλο.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Πλούμπης, Χατζηνικολής, Παινέσης (75’ Μούτσος), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Μήτρου (61’ Αποστολάκης), Σακελλαρίου, Χρυσαφίδης, Κολιάκος, Παναγιωτόπουλος (46’ Νάστος).
ΘΗΒΑ: Γενιτσαρίδης, Καραμπετιάν, Πανουργιάς (78’ Γκαράνης), Καρύδης, Ευθυμίου, Τσέλος (70’ Μανταδάκης), Μπούνας, Κοτσαλάς, Περγιάλης (77’ Γκαράνι), Παπαδόπουλος, Μπίτιλης (57’ Μπινιάκος).
Την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες και ο Αστέρας Μαγούλας επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 του Αστέρα Δρεπάνου. Με τον Μπούγια σε εκπληκτική ημέρα, ο οποίος και σημείωσε τα δύο (26’, 86’) από τα τρία τέρματα (50’ Κουμεντάκος) και έφτασε τα πέντε γκολ στον όμιλο, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν για ακόμη μία φορά πολύ καλή εικόνα και έμειναν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Από κει και πέρα ξεχώρισε η ανατροπή με 4-3 του Παναρκαδικού επί του Πέλοπα Κιάτου σε μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και θέαμα. Στο σκορ προηγήθκε η ομάδα της Τρίπολης στο 6’ με τον Μπακογιαννάκη όμως ο Πέλοπας ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα και μέσα σε 15 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα με τον Μάρη να σκοράρει δις στο 26’και στο 40’ και τον Λίλιο στο 39’. Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και με τέρματα του Λαγού (57’, 72’) και Σελλή (68’ ) και πήρε το «τρίποντο» ενώ η ομάδα του Κιάτου τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 74’ ο Μεσσήνιος διαιτητής Κότσαρης απέβαλε στο74’ με 2η κίτρινη κάρτα τον Ροθώνη.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας (60’ Μέλλος), Δήμος, Πετρόπουλος (66’ Κουλόπουλος), Κοσκολός (46’ Τζιαννής), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Γκίζας, Βρακάς, Βαρδάλας (78’ Σαμανίδης), Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Ροθώνης, Στασινόπουλος, Τόλιας (60’ Μπαλτζής), Μάρης (78’ Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου.

Η 6η αγωνιστική

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. – ΔΑΦΝΗ                               1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ  0-3
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ                     4-3
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ                                  2-1
ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΚΡΑΝΙΔΙ                                                  2-2
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ                             2-0
ΒΡΑΣΙΕΣ – ΔΗΛΕΣΙ                                                         0-0
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΘΗΒΑ                                         0-1

Χωρίς exit poll την Κυριακή!


Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μια εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για βουλευτικές είτε για αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν θα έχει τα καθιερωμένα exit polls, τα οποία έδιναν μια ασφαλή εικόνα του νικητή, από τη στιγμή που έκλειναν οι κάλπες.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα μεγάλα κανάλια (Mega, ΑΝΤ1, Alter, Alpha) δεν κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής με την κρατική τηλεόραση, η διοίκηση της οποίας φάνηκε αρνητική στην προοπτική να βγάλει από τα ταμεία της ένα σημαντικό κονδύλι, προκειμένου να διενεργηθεί exit poll, συνυπολογίζοντας και την εποχή της κρίσης που βιώνουμε. Έτσι, και τα υπόλοιπα κανάλια αποφάσισαν να κάνουν πίσω, από την αρχική σκέψη που υπήρχε να γίνει συμφωνία με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, και να διενεργηθεί ένα, κοινό exit poll, το οποίο θα προέβαλαν όλοι οι σταθμοί το βράδυ των εκλογών.
Πλέον, οι ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, κάτι ωστόσο που δεν βρίσκει σύμφωνες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

statesmen.gr