Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πλήρωση 14 θέσεων στη Δ. Ε. Τ. «Λουτράκι ΑΕ»

Στη Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού «Λουτράκι ΑΕ» θα προκηρυχθεί η πλήρωση 14 θέσεων με συμβάσεις διάρκειας πέντε και οκτώ μηνών. Με συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών θα καλυφθούν: μια θέση νοσηλευτή ΠΕ, δυο θέσεις τουριστικών επαγγελμάτων ΤΕ, δυο βοηθών φυσιοθεραπευτών ΤΕ, μια θέση εδικών εφαρμογών αισθητικής ΤΕ, δυο θέσεις ναυαγοσωστών ΔΕ, δυο θέσεις υπαλλήλων υποδοχής ΔΕ, μια θέση υπαλλήλου μπαρ ΔΕ και δυο θέσεις υπαλλήλων καθαριότητας ΥΕ. Με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας θα καλυφθούν δυο επιπλέον θέσεις υπαλλήλων καθαριότητας ΥΕ. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 27440 - 62186.

Αλήθειες & Ψέματα Παπανδρέου (εισαγωγικό video συνέντευξης τύπου ΝΔ-ΔΕΘ)

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της Ν.Δ κ. Αντώνη Σαμαρά παρουσιάστηκε εισαγωγικό βίντεο όπου εμφανίζει τον κ. Γ.Παπανδρέου να «αναιρεί» τον εαυτό του και τις πολιτικές που ακολουθεί … ως Πρωθυπουργός.

Απολαύστε το !
ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

politis-gr.com

Ο Δημήτρης Δράκος περιόδευσε την Αργολίδα


Στο Νομό Αργολίδας περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής ο Δ. Δράκος, συνοδευόμενος από το νομάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο και αυτοδιοικητικά στελέχη. Σταθμοί της περιοδείας του Δ. Δράκου ήταν το Κιβέρι, οι Μύλοι, το Σκαφιδάκι και η Νέας Κίος, όπου είχε σειρά επαφών τόσο με κατοίκους, όσο και με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στη συνέχεια οι Δ. Δράκος, Β. Σωτηρόπουλος και τα μέλη της συνοδείας τους κατευθύνθηκαν στην πόλη του Άργους και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου χαιρέτησαν εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής.

Ο πρώην νομάρχη Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος συμφώνησε με τον Πέτρο Τατούλη

Δελτίο Τύπου

Μαζί για μια ισχυρή ευρωπαική περιφέρεια συμφώνησαν να πορευθούν η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη και η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του Δήμητρη Σαραβάκου.

Ο Δημήτρης Σκούρας στο Top Channel


Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε στις 4/9/2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Δημήτρης Σκούρας στο Top Channel και την κα Τζένη Σουκαρά.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής ο Δημήτρης Σκούρας απάντησε σχετικά με τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του.
σχετικά αποσπάσματα:
http://www.skourasproodos.gr/?p=365#more-365
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Σκούρας αναφέρθηκε στα χρέη της ΔΕΚΤΕΞ, τον τοπικό εργολάβο και τον δανεισμό του Δήμου Ξυλοκάστρου.
Αποσπάσματα
http://www.skourasproodos.gr/?p=372#more-372
Τέλος ο Δημήτρης Σκούρας παρουσιάσε το όνειρο και όραμά του για το μέλλον του Δήμου στη κα Τζένη Σουκαρά.
Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:
http://www.skourasproodos.gr/?p=376#more-376

Πάτρα: Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ υπεραστικού ΚΤΕΛ και ΟΣΕ

Ασφαλιστικά μέτρα για την μεταφορά επιβατών στο Κιάτο κατέθεσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους το υπεραστικό ΚΤΕΛ και ο ΟΣΕ, μετά την προσφυγή των ιδιοκτητών λεωφορείων, που σκοπό έχουν να ακυρώσουν την πραγματοποίηση των δρομολογίων του οργανισμού με τα λεωφορεία του, από την Πάτρα προς το Κιάτο.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 1 (φιλικός αγώνας)


Στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος,που έγινε στο στάδιο της Νεμέας, ο Αστέρας Δερβενίου ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Θύελλα Πετρίου . Το γκολ για τον Αστέρα πέτυχε ο Τσιπάς.

Η Κόρινθος μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. λέει ο Κουρμπανάς

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πετάει στα σύννεφα, συνιστά ψυχραιμία



Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Football League 2 είναι η Κόρινθος που μετά από δύο αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει ήδη δύο διπλά. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά συγκατοικεί στην κορυφή “παρέα” με ΠΑΟ ΡΟΥΦ και Παναιγιάλειο. Τα καλοκαίρι τα πολλά διοικητικά προβλήματα είχαν οδηγήσει την ομάδα σε αδιέξοδο, πλέον όμως τα πάντα έχουν αλλάξει με την Κόρινθο να πρωταγωνιστεί και τον Κουρμπανά να θέλει ανάλογη συνέχεια.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν πετάει στα σύννεφα, συνιστά ψυχραιμία και όπως τονίζει στο Golden3 η Κόρινθος μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα:

Οι αγώνες του Κυπέλλου Κορινθίας

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας
τα αποτελέσματα :
Άρατος Βασιλικού - Αγιάννης 6 - 2
Γαλάζιοι Νέοι - Θύελλα Λεοντίου 4 - 0
Δάφνη πουλίτσας - Αετός Αγγελοκάστρου 1 - 4
Περαχώρα - Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών 2 - 2 (5-6 πεν)
Τενεάτης Αθικίων - Πανκαμαριακός 3 - 1
Σολωμός - ΑΟΦ ΠΑΟΚ 1 - 0
το παιχνίδι των Νέων Στιμάγκας με τον Ολυμπιακό Άσσου δεν έγινε

Νίκη Ολυμπιακού, απώλειες βαθμών για ΠΑΟΚ, AEK και Άρη


Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο με το 1-0 επί του Πανσερραϊκού και ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ, που γκέλαρε, 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θρίλερ και για την ΑΕΚ, από 0-2 μέσα σε πέντε λεπτά ισοφάρισε σε 2-2 τον Αστέρα Τρίπολης αλλά η γκέλα έγινε! "Σεφτέ" έκανε και ο Πανιώνιος, που υπέταξε με 1-0 τον Αρη. Νωρίτερα, Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1.

"Απέδρασε" με Πάντελιτς!