Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δεν έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ και ΟΤΕ στο Ξυλόκαστρο


Του Βλάσση Αλογογιάννη

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου έχει καταγγείλει πολλές φορές δημόσια και υπεύθυνα την αδυναμία του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Έκτακτη αιμοδοσία στο Ξυλόκαστρο για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου «Οι φίλοι της ζωής» την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010 από τις 03:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Βλασίου 20. πραγματοποιεί έκτακτη αιμοδοσία με σκοπό τη συμπαράσταση στις πληγείσες από τον ιό του Δυτικού Νείλου περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Προγραμματισμένες αιμοδοσίες του Συλλόγου 12 και 15 Σεπτεμβρίου 2010. Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην έκτακτη αυτή αιμοδοσία

Οι πραγματικές διαστάσεις μιας κωμικοτραγικής παράστασης στη Νεμέα


της Ηλιάνας Καλαντζή

"Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Νεμέα από απλό ενδιαφέρον ως πολίτης όπως τις παρακολουθεί και η πλειοψηφία των δημοτών , βρέθηκα δυστυχώς μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.
Την εμπλοκή του ονόματος μου με διάφορους τρόπους από κάποιους ανθρώπους που για δικούς τους λόγους ερμηνεύουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει…

Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπα Κιάτου την Τετάρτη

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο Αστέρας Δερβενίου στο Γήπεδο Ξυλοκάστρου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Πέλοπα Κιάτου

Πανευρωστινιακός – Ωρωπός 0 - 1

Με τέρμα που σημείωσε στο 70’ με απ ευθείας κτύπημα φάουλ ο Τσέλας ο Ωρωπός του Ευγένιου Τσέρτου επικράτησε προχθές στην Αιγείρα με 1-0 του Πανευρωστινιακού, σε φιλικό αγώνα.

Φιλική ισοπαλία του ΑΟ Λουτρακίου στην Τρίπολη
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ των Νέων του Αστέρα Τρίπολης και του ΑΟ Λουτρακίου στα πλαίσια της προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξε στο 40 ο Χρυσαφίδης και ισοφάρισε με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώτσας για τον Αστέρα.

Στηρίζει Δράκο στην Πελοπόννησο η Έλσα Παπαδημητρίου


Αθήνα

Τέλος στο ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα για τον εάν θα στήριζε την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κόρινθος: Φιλική ισοπαλία στα Ψαχνά

Ισόπαλη 1 - 1 έληξε η φιλική αναμέτρηση στα Ψαχνά Ευβοίας , ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Κόρινθο.

«Μαύρη πρεμιέρα» και για την ΑΕΚ


Μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, η ΑΕΚ υπήρξε το τρίτο «θύμα» της πρεμιέρας στο εφετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν στο «Παμπελοποννησιακό» στάδιο της Πάτρας από την τυπικά γηπεδούχο Κέρκυρα με 2-1.