Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Απίστευτα επεισόδια στην Πάτρα

Δεν έγινε ο αγώνας Παναχαϊκής - Παναιτωλικού

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, λίγο πριν αρχίσει ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε ρήξη ανταλλάσοντας υβριστικά συνθήματα, τα οποία στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε ρίψεις αντικειμένων.

Γιορτάζει η Παναγία όλου του κόσμου



ΠΗΓΗ : KORINTHIAN NEWS

Μπορεί να είναι μέρες χαλάρωσης, αλλά ο Έλληνας πάνω απ΄ όλα αυτές τις μέρες σκέφτεται με κατάνυξη και σύνεση και αγάπη τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τη γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας.

Προχωρά με δυναμική η υποψηφιότητα του Δ. Σκούρα

ΠΗΓΗ: KORINTHIAN NEWS

Οι τελευταίες πληροφορίες από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και από πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά τα αυτοδιοικητικά, λένε, ότι η υποψηφιότητα του κ. Δ. Σκούρα, προχωράει με μια ιδιαίτερη δυναμική και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση σε όλη την τοπική κοινωνία, τόσο του Ξυλοκάστρου, όσο και της Ευρωστίνης.

Μη αναστρέψιμη η χαμηλή τουριστική κίνηση στην Κορινθία


ΠΗΓΗ: KORINTHIANS NEWS

Όλα φέτος ήταν εναντίον μας, λένε οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, που είδαν τις δουλειές και τον τζίρο τους να πέφτει κατακόρυφα.

Λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στο Διακοπτό

Ληστεία και στην Αγροτική Τράπεζα στα Καλάβρυτα

ΠΗΓΗ : ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ - ΑΠΕ

Ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή , στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Διακοπτό.

Δημοτικό και Λαϊκό γλέντι στο Δερβένι με τον Παναγιώτη Λάλεζα



ΙΤΙΑ (VIDEO)
Αύριο , Σαββάτο 14 Αυγούστου ώρα 10 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου
Δημοτικό και Λαϊκό γλέντι.
Χοροί , από το χορευτικό συγκρότημα του ΠΑΠΟΚΕΔΕ
Μια μεγάλη εκδήλωση του πολιτιστικού κέντρου σε συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ.
Λαϊκά και Δημοτικά τραγούδια από όλη την Ελλάδα , με τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο στο κλαρίνο και το συγκρότημά του.
Θα τραγουδήσουν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ και η Σταυρούλα Μανωλοπούλου. Θα χορέψουν τα μέλη του χορευτικού του ΠΑΠΟΚΕΔΕ

Παναιγιάλειος: Ετοιμοι για τη νέα εποχή

Τη στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στα Καλάβρυτα η νέα διοίκηση του Παναιγιάλειου εστιάζει στην ολοκλήρωση των διαδικασιών μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Το κεφάλαιο των 60.000 ευρώ έχει συμπληρωθεί και άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» είναι έτοιμοι για το πέρασμα στη νέα εποχή.
Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση τέθηκαν σε κυκλοφορία και οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου, με τους Αιγιώτες να ποντάρουν στην έμπρακτη βοήθεια των φιλάθλων. Οι τιμές κυμαίνονται από 50 ευρώ (για τις γυναίκες) μέχρι 500 ευρώ (απευθύνονται στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα). Για τους οργανωμένους οπαδούς η τιμή ανέρχεται σε 100 ευρώ, ενώ τα περισσότερα κομμάτια τιμώνται 150 ευρώ.

Στο Παμπελοποννησιακό η Παναχαϊκή

Στην έξοδο ο Κουσκουνάς



Αίσιο τέλος είχε η μίνι κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο δήμο Πατρών και την Παναχαϊκή, με αφορμή παλιές οφειλές της ΠΑΕ στη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής της διοίκησης της 124 ΠΒΕ

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παρουσία του Διοικητή ΔΑΕ κ. Πέτρουλα, έγινε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη και στην 124 ΠΒΕ, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης.
Νέος διοικητής ο ιπτάμενος Σμήναρχος κ. Κώστας Μπελούλης απ’ τη Λάρισα. Ο κ. Μπελούλης, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, παίρνει τη θέση του ιπτάμενου Σμήναρχου κ. Ιωάννη Μανωλάκη που αποχωρεί απ’ τη θέση του Διοικητή της 124 ΠΒΕ Τρίπολης.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜΑ

Μαγικό τεστ: Βαλβέρδε, Μπαπτίστα & σία




Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει απόψε ((21:45 ΝΕΤ, SPORTNET) το «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρόμα και παρά το γεγονός πως το παιχνίδι είναι φιλικού χαρακτήρα, η σημαντικότητα του είναι αρκετά μεγάλη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια, με τον κόσμο να είναι έτοιμος να τον αποθεώσει όπως και όλα τα αστέρα των Πειραιωτών. Ξεχωριστή και η παρουσία του Ζούλιο Μπαπτίστα.

Η μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδος στη Ζαχάρω

Σύμφωνα με τη Google Earth


Η Ελλάδα φημίζεται για τις πολλές και υπέροχες παραλίες της. Χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο επιλέγουν τις ελληνικές θάλασσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Σύμφωνα με τη Google Earth η μεγαλύτερη σε έκταση παραλία της χώρας με μήκος 20 χιλιομέτρων είναι η υπέροχη ακτή στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας. Η μεγάλη αυτή παραλία ξεκινά από την λιμνοθάλασσα του Καϊάφα και φθάνει ως της εκβολές της Νέδας , όπου και τα όρια της Ηλείας και Μεσσηνίας. Δίπλα στην μεγάλη ακτή οι οικισμοί Άγιος Νικόλαος (Παραλία Ζαχάρως) , Κακόβατος, Νεοχώρι , Κατω Ταξιάρχες , Θολό και Γιαννιτσοχώρι. Στην παραλία έχει δοθεί η μπλε σημαία για τα καθαρά νερά της.