Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στον έβδομο... οράνιε Βραζιλιάνικο... πένθος

Ολλανδία - Βραζιλία 2-1


Η Ολλανδία με εντυπωσιακή ανατροπή νίκησε με 2-1 την Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί του τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 1998 στην

Παρελθόν ο Γιώργος Τόγιας από τον Πανηλειακό

Σε αναζήτηση προπονητή είναι πλέον ο Πανηλειακός, καθώς ο Γιώργος Τόγιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων, μια και παρατηρήθηκε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Η απόκλιση που προέκυψε στο οικονομικό ήταν πολύ μεγάλη, αφού ο Κορίνθιος

Κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της Κορίνθου


Με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Σωτήρης Μαυρονάσιος καλεί τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ να ξεκινήσουν την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου που ορίστηκε στα 100.000 ευρώ. Η ανακοίνωση αναφέρει:
 «Η Διοικούσα Επιτροπή η οποία εκλέχθηκε στις 14/6/2010 στη γενική συνέλευση του αθλητικού σωματείου ΠΑΣ Κόρινθος καλεί τα ταμειακώς εντάξει μέλη όπως καλύψουν το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της υπό ίδρυση ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ και διαιρείται σε 10.000 ονομαστικές μετοχές των 10 ευρώ. Η κάλυψη θα γίνει με καταβολή μετρητών στον υπ’ αριθμόν 1010100065800-1 λογαριασμό της Συνειταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου. Η προθεσμία κάλυψης αρχίζει στις 1/7/2010 και λήγει στις 15/7/2010».

“Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ” στο Ξυλόκαστρο

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου σας προσκαλεί απόψε Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Μερτικεΐκων σε μουσική εκδήλωση με την Ελένη Δεήση. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
-Η Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση “Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ” του Νίκου Τσιφόρου που θα γίνει το Σάββατο 3 & την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στις 21:00 μ.μ. στο ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης. Σκηνοθεσία: Κώστας Αγγελίδης ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ασφαλιστικό : Τελικά ποιοί είναι Υπεύθυνοι και ποιοί «Μασκαράδες»;

ΠΗΓΗ: ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

«Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, αλλά ζητάμε αξιοπρέπεια και σεβασμό για τα περήφανα γηρατειά, όπως έλεγε ο Αντρέας Παπανδρέου » διακήρυττε ο κ. Γ. Παπανδρέου πριν από ένα περίπου χρόνο σε επίσκεψή του σε ΚΑΠΗ (25.5.09).

Με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αντιλαμβάνεται πλέον ο ελληνικός λαός τι εννοούσε ο νυν πρωθυπουργός λέγοντας αξιοπρέπεια και σεβασμό. Και πολύ περισσότερο αντιλαμβάνεται πως εννοεί το ΠΑΣΟΚ την συνέπεια λόγων και έργων.

Ποιοι πλαισιώνουν τον Δημήτρη Σκούρα

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι ο πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου και υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης , Δημήτρης Σκούρας, έχει εμποτιστεί με την αρχή ότι ο Δήμαρχος οφείλει να είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών άσχετα με τη δική του ιδεολογία ή των ψηφοφόρων.

Σαμαράς και Δήμας συμφώνησαν για την αντιπροεδρεία


Με δύο αντιπροέδρους, τον πρώην επίτροπο Περιβάλλοντος της ΕΕ, Σταύρο Δήμα και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο επιχειρεί ο Αντώνης Σαμαράς και νέο άνοιγμα στο λεγόμενο πολιτικό κέντρο. Η συμφωνία με τον Στ. Δήμα έκλεισε την Τετάρτη, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στη Ρηγίλλης, σύμφωνα με πληροφορίες του enet.gr.

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι: Tα αποτέλεσματα δημοσκόπησης

Γράφει η Γιώτα Μαυριδόγλου Χαραλαμποπούλου

Η τουριστική ανάπτυξη των παραλιακών αλλά και των ορεινών χωριών εξαρτάται άμεσα από την νοοτροπία των επαγγελματιών και των κατοίκων του δήμου. Αν λειτουργούν οι μεν με την μέθοδο "της αρπαχτής" και οι δε αδιαφορύν και τους ανέχονται... και πόσα άλλα… Πάντως η τουριστική ανάπτυξη είναι άλλο από αυτό που εννούν.

Νέες Ευκαιρίες για τις Εργαζόμενες και Άνεργες Γυναίκες στον Δήμο Ευρωστίνης

Eπιδοτούμενη φύλαξη παιδιών στον Παιδικό Σταθμό Δερβενίου
Σημαντική επιτυχία στον τομέα κοινωνικής πολιτικής στον Δήμο Ευρωστίνης


Ο Δήμος Ευρωστίνης ενισχύει έμπρακτα τη γυναικεία απασχόληση παρέχοντας ευκαιρίες αποφόρτισης σημαντικών οικογενειακών καθηκόντων από τις εργαζόμενες μητέρες προκειμένου να διατηρήσουν την εργασίας του ή και να αναζητήσουν εργασία.

Ορκωμοσία σπουδαστών στην Αμαλιάδα


Την Τρίτη 6 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθεί η καθομολόγησης των πτυχιούχων σπουδαστών του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Αμαλιάδας.

"Ο Χάρος βγήκε παγανιά" στο Αίγιο

Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και έναν τραυματία σημειώθηκε απόψε στις 8 στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Μυρτιάς Αιγίου λίγο πριν τη γέφυρα του Μεγανίτη. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 32χρονη Στυλιανή Βλάχου-Καράμπαλη

Υποβάθμιση του αστυνομικού τμήματος Γκούρας

ΠΗΓΗ: ΚΟRΙΝΤΗΙΑΝ ΝΕWS

Ένα θέμα το οποίο συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό στην ορεινή περιοχή της Γκούρας είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο υποβάθμισης του αστυνομικού τμήματος (της εν λόγω περιοχής). Γεγονός το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής αλλά και δημοτικούς

Αναστολή της κατάληψης στο λιμάνι της Κορίνθου

ΠΗΓΗ: ΚΟRΙΝΤΗΙΑΝ ΝΕWS

Μετά από περίπου ένα μήνα κατάληψης των πλοίων ROPAX 1 και 2 στο λιμάνι της Κορίνθου, η