Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η Θήβα πέρασε με 1 – 0 από το Λουτράκι . Ο Πέλοπας νίκαγε 3 – 1 αλλά έχασε με 3 – 4 στην Τρίπολη

Το δικό της σερί συνεχίζει η πρωτοπόρος Θήβα, που έκανε το έξι στα έξι έπειτα από την νίκη της με 1-0 στο Λουτράκι επί του τοπικού ΑΟ Λουτρακίου χάρη στο τέρμα του Περγάλη στο 6’. Στο 49’ μάλιστα έχασε και πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Πλούμπη να λέει «όχι» στον Παπαδόπουλο.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Πλούμπης, Χατζηνικολής, Παινέσης (75’ Μούτσος), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Μήτρου (61’ Αποστολάκης), Σακελλαρίου, Χρυσαφίδης, Κολιάκος, Παναγιωτόπουλος (46’ Νάστος).
ΘΗΒΑ: Γενιτσαρίδης, Καραμπετιάν, Πανουργιάς (78’ Γκαράνης), Καρύδης, Ευθυμίου, Τσέλος (70’ Μανταδάκης), Μπούνας, Κοτσαλάς, Περγιάλης (77’ Γκαράνι), Παπαδόπουλος, Μπίτιλης (57’ Μπινιάκος).
Την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες και ο Αστέρας Μαγούλας επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 του Αστέρα Δρεπάνου. Με τον Μπούγια σε εκπληκτική ημέρα, ο οποίος και σημείωσε τα δύο (26’, 86’) από τα τρία τέρματα (50’ Κουμεντάκος) και έφτασε τα πέντε γκολ στον όμιλο, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν για ακόμη μία φορά πολύ καλή εικόνα και έμειναν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Από κει και πέρα ξεχώρισε η ανατροπή με 4-3 του Παναρκαδικού επί του Πέλοπα Κιάτου σε μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και θέαμα. Στο σκορ προηγήθκε η ομάδα της Τρίπολης στο 6’ με τον Μπακογιαννάκη όμως ο Πέλοπας ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα και μέσα σε 15 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα με τον Μάρη να σκοράρει δις στο 26’και στο 40’ και τον Λίλιο στο 39’. Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και με τέρματα του Λαγού (57’, 72’) και Σελλή (68’ ) και πήρε το «τρίποντο» ενώ η ομάδα του Κιάτου τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 74’ ο Μεσσήνιος διαιτητής Κότσαρης απέβαλε στο74’ με 2η κίτρινη κάρτα τον Ροθώνη.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας (60’ Μέλλος), Δήμος, Πετρόπουλος (66’ Κουλόπουλος), Κοσκολός (46’ Τζιαννής), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Γκίζας, Βρακάς, Βαρδάλας (78’ Σαμανίδης), Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Ροθώνης, Στασινόπουλος, Τόλιας (60’ Μπαλτζής), Μάρης (78’ Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου.

Η 6η αγωνιστική

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. – ΔΑΦΝΗ                               1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ  0-3
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ                     4-3
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ                                  2-1
ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΚΡΑΝΙΔΙ                                                  2-2
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ                             2-0
ΒΡΑΣΙΕΣ – ΔΗΛΕΣΙ                                                         0-0
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΘΗΒΑ                                         0-1