Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Περιφερειακή εμβόλιμη αγωνιστική με τοπικά ντέρμπι αύριο στο 7ο.


Εμβόλιμη θα είναι η 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Κορινθίας που θα διεξαχθεί στο Κιάτο μεταξύ του Πέλοπα και του νεοφώτιστου Α. Ο. Λουτρακίου. Όλα τα βλέματτα την Κορινθίας και όχι μόνο στρέφονται στο Κιάτο όπου η γηπεδούχος ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σαιζόν θέλει μία νίκη - ανάσα για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η νεοφώτιστη ομάδα του Λουτρακίου , έχει κάνει μία πολύ καλή έναρξη στο πρωτάθλημα αφού σε 4 αγώνες μετράει 7 βαθμούς, 3 λιγότερους από την πρώτη θέση ενώ έχει γνωρίσει μόλις μία φορά την ήττα και θέλει νίκη και μόνο νίκη ο ΑΟΛ απέναντι στο Πέλοπα για να κάνει ένα ακόμα βήμα στο φετινό μαραθώνιο της Δ' Εθνικής.
Εκτός από το κορινθιακό τοπικά ντέρμπι , στη Τρίπολη , μεταξύ του Παναρκαδικού και των Βρασιών, τα ντερμπι της Αργολίδας , Αστέρας Δρεπάνου-Ενωση Μιδέας και ΑΕΚ Ερμιονίδας-Παναργειακός , Στο Κριεκούκι , το ντερμπι της Βοιωτίας Δάφνη Ερυθρών-Θήβα και το γειτονικό Δήλεσι-Λουκίσια

Το πλήρες πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής:

Αστέρας Μαγ.-Πόρος
ΑΟ Χαλκίδας-Αίας Παραλίας
Παναρκαδικός-Βρασιές
Αστέρας Δρεπάνου-Ενωση Μιδέας
Πέλοπας Κιάτου-ΠΑΟ Λουτρακίου
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Παναργειακός
Δάφνη Ερυθρών-Θήβα
Δήλεσι-Λουκίσια
Ρεπό: Πανναυπλιακός